Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthagynátok a munkahelyeteket...

Otthagynátok a munkahelyeteket egy másikért, ami jobban fizet, viszont nehezebb a munka?

Figyelt kérdés

Jelenleg irodán dolgozom, és felajánlottak egy másik munkát, az viszont gyári meló lenne, 3 műszakban, de havi 30e-rel többet keresnék.

Ti hogy döntenétek?

2011. febr. 7. 21:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

szégyen, hogy van pofájuk 60ezret fizetni bárkinek is.

hol élünk?

2011. febr. 7. 21:40
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen.... sajnos! Pont a minap olvastam, hogy a Dunántúlon szinte senki sem megy el 60e-ért dolgozni
2011. febr. 7. 21:48
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Hogy az ördögbe kereshetsz ennyit? A minimál bér is több!!!
2011. febr. 7. 21:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Hahó! Ez Szabolcs megye. Nem kell csodálkozni.
2011. febr. 7. 21:54
 15/22 anonim ***** válasza:
84%
Anyám varrónő és kidolgozza a belét napi 10 órával és most is csak 57 ezer Ft-ot kapott. Ez a szégyen, hogy ilyen rohadtak a cégek. De nincs mit tenni. Örülni kell ennek is.
2011. febr. 7. 22:35
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

szomorú, hogy így kell élnie a normális, tanult embereknek, a cigányok meg dajdajoznak a segélyből, 0 munka árán :(

fájó szívvel bár, de azt mondanám, hogy megyek.

azt reméltem, hogy szellemi munkáról lesz szó, és a nehezebb azt jelenti, hoyg több kihívás.

ehh, naiv vagyok :(

2011. febr. 7. 23:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elvállalnám,ha családom van pláne!!!!Sok sikert!:-)
2011. febr. 8. 05:40
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

Én szalag mellett dolgozom 3 műszakban, egy igénytelen, koszos, büdös helyen, ahol a legmagasabb iskolai végzettség a 8 általános, és meg is van az értelmi színvonal.

Mit nem adnék egy irodai munkáért, ha még csak az érettségiért és szakmáért "járó" minimálbért is kapnám.

Néha már teljesen undorodom az egésztől.Annyira vágyom szép ruhában, kifestve, csinosan, jó illatúan elmenni dolgozni egy olyan helyre, ahol nem úgy kell beszélgetni a kollégákkal, hogy minden második szavad a "b@zdmeg, meg kurv@aanyja, meg stb", mert csak ebből értenek.

23L

2011. febr. 8. 07:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Maradj az irodában, onnan előbb-utóbb van hova fejlődni, esetleg pár év gyakorlat után más céghez áthelyezkedsz.

Viszont gyári melónál mindig 90e-t fogsz keresni!

Egyébként én most végeztem a sulival, márciustól én is irodai munkáz fogok végezni 60e Ft-ért, csak azért vállalom el, mert pályakezdőként örülök, hogy van helyem. A másik ok, amit neked is írtam, hogy 1-2 év tapasztalattal már több helyre el tudnék helyezkedni, több fizetésért!

Szóval én semmiképpen se mennék!

2011. febr. 8. 09:09
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát!

És igen, szabolcs megyében ennek is nagyon tudunk örülni.

A pénz ösztönözne engem is, viszont már dolgoztam gyárban és nagyon utáltam, úgy ahogy a 23 éves lány is írta.

Félek, hogy a gyárban kikészülök idegileg.. és így nem ér annyit az egész.

2011. febr. 8. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!