Ti otthagynátok a munkahelyeteket és hazamennétek?
Filléres fizetéssel szúrják ki a szemed...
120 ezer forintért otthon is dolgozhatsz, kevésbé megerőltető munkahelyen is.
Hm, nem küldte el a válaszom.
A helyedben én nem jönnék haza, ha vissza akarok menni, ugyanis innen nehezebb találni munkát. Ha már kint vagy, van egy bejelentett szállásod, akkor inkább keress most valami másik állást.
Én az osztrák határ mellett élek, dolgoztam Ausztriában (a párom most is). Jól ismerem az osztrákokat, sejtem, milyen lehet neked. Hamarosan én is megyek ki megint dolgozni, de kb. úgy gondolok a kinti munkára, mintha a saját temetésemre mennék.
Az a helyzet, hogy a legtöbb osztrák, valami hitleri indíttatásból felsőbbrendűnek képzeli magát az összes külföldinél, és azt hiszik, minden kelet-európai egyszerre ugrik nekik bármilyen alja munkát megcsinálni "egy kis euróért", ami náluk egyenlő az éhbérrel, a nullával. Az a szomorú, hogy gyakran igazuk is van és tényleg találnak ilyeneket. De mindegy, ebbe nem bonyolódok bele.
Szerintem menj haza, esetleg menj el rendesen dolgozni kint, de készülj fel, hogy lakás, rezsi, étel és egyebek mellett, amiket most állnak neked, nem fog maradni talán még 400 euród sem. De a megaláztatást és az osztrák rabszolgahajcsár munkamorált én sem bírnám (nem is fogom) sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!