Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynátok a munkahelyeteket, ha a párotok kérne rá?
Figyelt kérdés
Elég jó munkaheelyem van, de a főnököm a volt párom. Nem akarunk egymástól semmit, mindkettőnknek kap csolata van. A párom pedig még 1 év után is féltékeny, és ha pl. Új ruhát veszek, akkor megkérdezi, hogy ugye ebben nem fogsz dolgozni menni, meg ezt az új bugyit nem neki veszed fel, meg ilyenek. Most meg kitalálta, hogy hagyjam ott a munkahelyem, mert őt egyre jobban zavarja az exem.2017. jún. 9. 15:43
2/18 anonim válasza:
És addig eltart, amíg lesz másik?
Szerintem én ebben az esetben csak annyit mondanék, hogy új pasit könnyebb találni, mint új munkahelyet. Aztán remélhetőleg veszi a lapot.
3/18 anonim válasza:
En biztos nem hagynam ott a munkahelyem csakmert a parom ezt keri. Nehez jo munkahelyet talalni. Megertem ha zavarja, de mar eltelt egy ev es meg mindig nem bizik benned.
4/18 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon gáz, a párod egyáltalán nem tud érett felnőttként jelen lenni egy kapcsolatban, és én nem bírnám elviselni ezt a bizalmatlanságot.
5/18 anonim válasza:
Hülye helyzet...Nem a pàrom miatt de ott hagytam volna szakìtàs utàn
6/18 A kérdező kommentje:
Azt akarja, hogy az ő munkahelyére menjek. Gondolom ellenőrzés miatt :(
2017. jún. 9. 15:50
7/18 anonim válasza:
Nem hagynám ott a munkahelyem, manapság amúgy sem egyszerű valóban jól fizető állást találni. Gondolom itt sem tegnap kezdtél, tehát azért rendesen megdolgoztál a helyedért/ fizetésedért.
Aki ilyet kér az nem teljesen normális...
8/18 anonim válasza:
Ja most olvasom, hogy menj az ő munkahelyére.
Nagy l--szt.
Dobd ki, ez nem százas.
9/18 anonim válasza:
Én othagytam az egéz eddigi életemet és össze költöztem vele...fel mondtam a nagyon jól fizető munka helyemen miatta...erre egy hónap mulva szakított!!! Ne hagyd ott...meg megszokja vagy meg szökik...
10/18 anonim válasza:
A pasid tényleg gyerekesen és éretlenül viselkedik. Ez téged miért nem zavar?
A pasit hagyd ott, mert beteges a viselkedése, és korlátozni akar téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!