Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az normalis, ha a baratom 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normalis, ha a baratom 25 eves, de mindenen megsertodik, hisztizik, nyavog mint egy gyerek? Mar nem birom sokaig.

Figyelt kérdés

10 honapja vagyunk egyutt, o pesti en meg szegedi, de nagyon sokat tudunk talalkozni. Mikor itt van nalam szegeden, akkor neki altalaban nincs dolga, eljon 2-3 napra. Ma amig dolgoztam fogta magat es suttyomban osszepakolt es hazament pestre, pedig tudott volna meg maradni.

Csak irtam neki valamit, amin megsertodott, igazabol annyit, hogy mostanaban szerintem kicsit spúroskodik.

Erre, o ahelyett, hogy megbeszelte volna, azt irta, hogy mekkora kicsog vagyok, es hazamegy es mire hazaertem a munkabol o elment Pestre es azota nem ir.

Pedig en normalisan irtam neki, hogy szerintem mostanaban kicsit sporolos lett, , meg ha kerek tole 3000 ft-ot mert pont nincs nalam penz es nem aznap adom vissza, hanem masnap, mar hisztizik, holott van vagy 50 ezer mindig a zsebeben.

Joghallgato vagyok egyebkent, apukam irodajaban dolgozom es valtozo, hogy o hogy ad nekem penzt, ezert neha van hogy kerek tole 3-4 ezret, ha itt van de mostanaban nagyon remeg erte.

Ezt szovatetettem, o pedig letiltott es hazament Pestre es azota nem beszeltunk , 4 oraja. Maskor egyfolytaban ir, meg mindig talalkozni akar.

Mi ez a hisztiroham? :D

2017. ápr. 25. 15:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Én megértem a srácot. Annak oka van, ha ilyen.
2017. máj. 24. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!