Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakított miért nem mondja el miért?
Figyelt kérdés
Június 3.-án születtek meg a fiaim, az apjuk akkor 4 hónapja szakított velem okokat nem mondott csak faképnél hagyott, én mégis úgy gondoltam szólok neki beindult a szülés.
Nem jött be a kórházba megértettem, mikor hazajöttünk se és azóta sem mióta hazajöttünk...pedig csak egy utcányira lakik.
Mikor szakított nem mondott okokat hiába mondtam mondja el, hisz így csak értetlenül állok a szakítás miatt.
Nem értem ha nekem hátat fordítottva gyerekeknek miért kell?
Hisz az ő fiai.
21n
2016. jún. 20. 21:34
1/8 anonim válasza:
Elég nagy esély van arra, hogy meghátrált a sok felelősségtől és megijedt.
2/8 A kérdező kommentje:
Bocs az elírásért, mikor ő hazajött (nem tudom, honnan...)sem és mikor mi hazajöttünk a kórházból sem.
2016. jún. 20. 21:37
3/8 anonim válasza:
Gondolom a srac is fiatal mint te. Azert hagyott el mert nem erett meg az apasagra es beijedt. Tervezve voltak a babak vagy csak becsusztak??
4/8 A kérdező kommentje:
Nem fiatal, idősebb érettebb férfi (vagyis eddig az volt).
2016. jún. 20. 21:49
6/8 A kérdező kommentje:
Igen terveztük.
2016. jún. 21. 05:51
7/8 anonim válasza:
Iszonyu felelotlen ember, sajnalom. Szerintem lekellene ulnod beszelni vele, vallalnia kellene a felelosseget, hitetetlen hogy erdekeljek a sajat gyerekei. Remelem azert a csaladod segit.
8/8 anonim válasza:
*bocsi elirtam...szoval hihetetlen hogy NE erdekeljek a sajat gyerekei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!