Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az normalis, ha a baratom 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normalis, ha a baratom 25 eves, de mindenen megsertodik, hisztizik, nyavog mint egy gyerek? Mar nem birom sokaig.

Figyelt kérdés

10 honapja vagyunk egyutt, o pesti en meg szegedi, de nagyon sokat tudunk talalkozni. Mikor itt van nalam szegeden, akkor neki altalaban nincs dolga, eljon 2-3 napra. Ma amig dolgoztam fogta magat es suttyomban osszepakolt es hazament pestre, pedig tudott volna meg maradni.

Csak irtam neki valamit, amin megsertodott, igazabol annyit, hogy mostanaban szerintem kicsit spúroskodik.

Erre, o ahelyett, hogy megbeszelte volna, azt irta, hogy mekkora kicsog vagyok, es hazamegy es mire hazaertem a munkabol o elment Pestre es azota nem ir.

Pedig en normalisan irtam neki, hogy szerintem mostanaban kicsit sporolos lett, , meg ha kerek tole 3000 ft-ot mert pont nincs nalam penz es nem aznap adom vissza, hanem masnap, mar hisztizik, holott van vagy 50 ezer mindig a zsebeben.

Joghallgato vagyok egyebkent, apukam irodajaban dolgozom es valtozo, hogy o hogy ad nekem penzt, ezert neha van hogy kerek tole 3-4 ezret, ha itt van de mostanaban nagyon remeg erte.

Ezt szovatetettem, o pedig letiltott es hazament Pestre es azota nem beszeltunk , 4 oraja. Maskor egyfolytaban ir, meg mindig talalkozni akar.

Mi ez a hisztiroham? :D

2017. ápr. 25. 15:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem normális. Hiába 25 éves, ha emocionális szempontból még egy kisgyerek szintjén van. Szóval még egy fiúcska, aki hisztizik, ha nem úgy van valami, ahogyan ő akarja. 27/f
2017. ápr. 25. 15:53
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem értem én ezt. Állítólag, annyira szeret, de múltkor peldaul azon sertodott meg, hogy csak napi egyszer szexelunk. Szerinte ez keves es ha egy nap kimarad,mert mondjuk nagyon faradt vagyok, akkor en nem vagyok igazi baratno es nem szeretem.
2017. ápr. 25. 15:57
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem normális.

Örülj neki, hogy hazament, így könnyebb lezárnod.

2017. ápr. 25. 16:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Már 4 órája??? Ne!!! :-D Nem szeretem a sztorik egyik felét ismerni. Nem lehet, hogy az izlésesnél többet pumpolod mostanában?

Egyébként én látom a felnőtt párkapcsoltatot.

2017. ápr. 25. 16:01
 5/21 anonim ***** válasza:
47%
Illetve nem látom :-D
2017. ápr. 25. 16:02
 6/21 A kérdező kommentje:
Hozzá képest furcsa a 4 óra, mert altalaban ha nem vahyubk egyutt es fel oraig nem irok, akkor mar kiakad, es o nem fontos nekem, biztos mas ferfival vagyok, stb. :D
2017. ápr. 25. 16:03
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha jobban belemegyünk, akkor egy önző alak a barátod. Neki legyen jó, de az, hogy neked milyen, az mindig háttérbe szorul és fog is. 10 hónapja vagytok együtt és már így viselkedik :D Komolyabb összeget tennék rá, hogy olyan féltékeny mint az állat.
2017. ápr. 25. 16:04
 8/21 A kérdező kommentje:
Igen, az. Multkor rairt egy baratjara, hogy ne merje tobbet likeolni(!!!!) a kepem facebookon. De nem ertem, ha ennyire feltekeny akkor hogy tud siman igy itthagyni egy ilyen pitianer ugy miatt.
2017. ápr. 25. 16:06
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlítsd össze egy óvodás gyerekkel. Követel mindent és ha nem kapja meg, elkezd hisztizni, elszalad és várja, hogy majd te kuncsorogsz utána. Emocionálisan fejletlen és ez nem fog változni egyik napról a másikra. Letilt és megszakítja veled a kapcsolatot, ezzel akar "büntetni". VAgy ráírsz és ezzel nyert egy csatát, és tudja, hogy ezek után ezzel elérhet mindent vagy hagyod a fenébe és hagyod. A döntés a tiéd :) 27/f
2017. ápr. 25. 16:10
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Jah, most azt várja, hogy elkezd hívogatni, vagy akár te utazz el oda hozzá. Nem fog megváltozni, mert éretlen. Ki akar sajátítani, pszichésen nem komplett, egy pszichológus nem ártana neki, mert ez a kisajátítás beteges dolog, később rosszabbodni fog
2017. ápr. 25. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!