Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az normalis, ha a baratom 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normalis, ha a baratom 25 eves, de mindenen megsertodik, hisztizik, nyavog mint egy gyerek? Mar nem birom sokaig.

Figyelt kérdés

10 honapja vagyunk egyutt, o pesti en meg szegedi, de nagyon sokat tudunk talalkozni. Mikor itt van nalam szegeden, akkor neki altalaban nincs dolga, eljon 2-3 napra. Ma amig dolgoztam fogta magat es suttyomban osszepakolt es hazament pestre, pedig tudott volna meg maradni.

Csak irtam neki valamit, amin megsertodott, igazabol annyit, hogy mostanaban szerintem kicsit spúroskodik.

Erre, o ahelyett, hogy megbeszelte volna, azt irta, hogy mekkora kicsog vagyok, es hazamegy es mire hazaertem a munkabol o elment Pestre es azota nem ir.

Pedig en normalisan irtam neki, hogy szerintem mostanaban kicsit sporolos lett, , meg ha kerek tole 3000 ft-ot mert pont nincs nalam penz es nem aznap adom vissza, hanem masnap, mar hisztizik, holott van vagy 50 ezer mindig a zsebeben.

Joghallgato vagyok egyebkent, apukam irodajaban dolgozom es valtozo, hogy o hogy ad nekem penzt, ezert neha van hogy kerek tole 3-4 ezret, ha itt van de mostanaban nagyon remeg erte.

Ezt szovatetettem, o pedig letiltott es hazament Pestre es azota nem beszeltunk , 4 oraja. Maskor egyfolytaban ir, meg mindig talalkozni akar.

Mi ez a hisztiroham? :D

2017. ápr. 25. 15:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem írtam neki és most keresett, hogy engem ennyire nem erdekel, hogy o elment? Es hogy akkor biztos nem szeretem. Hat komolyan mondom besz*rok:D
2017. ápr. 25. 16:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, mit keresel egy ilyen éretlen, hisztis idióta mellett? Mi az istenre vársz vagy mire számítasz? Mert ha bármilyen pozitív irányú változásra, akkor nagyon el vagy tévedve.

Ezek után, ha van egy kis eszed, akkor soha többet nem keresed és amikor jön a szokásos visszaédesgetős baromságaival megmondod neki, hogy ezt lezártad, vége, mert nem vagy hajlandó óriáscsecsemáket nevelgetni.. Ha meg vele maradsz, akkor meg is érdemled.

2017. ápr. 25. 16:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Azt hitte, hogy eddigre már égen földön keresni fogod, hogy jaj de miért ment el, szegénykének biztos beletiportál a lelkébe nyaf nyaf. Komolyan mondom rosszabb, mint egy tinilány ezekkel a játszmázásokkal
2017. ápr. 25. 16:34
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Hát annak azért én sem örülnék, ha állandoan lehuznál, ha megyek.
2017. ápr. 25. 16:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb amit tehetsz, ha elmondod neki, hogy szeretnéd ezt a kapcsolatot lezárni, mert gyerekesen viselkedik és te komoly kapcsolatot akarsz. Elsőnek vissza akarja nyalni magát és lehazudja a csillagokat, de ha továbbra is kitartsz és nem hagyod magad befolyásolni, átvált támadásba és te leszel a legnagyobb k*rv@ akit valaha látott és már biztos megcsaltad és van valakid :D Ezt írd le és ha bejön meséld már el nekem légyszíves :D
2017. ápr. 25. 16:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora Isten bärmát, mint a palid... ennyit

ér ő: 💩

2017. ápr. 25. 18:25
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
4 órája duzzog, de már gyakorin kérsz tanácsot? :D Összeilletek, komolyan. :D Két gyerek. :D
2017. ápr. 25. 19:28
 18/21 A kérdező kommentje:
Én még csak 18 vagyok, tobb jogom lenne/ van gyereknek lenni:)
2017. ápr. 25. 19:40
 19/21 schamuelson ***** válasza:
100%

Hm, mi lenne, ha ezt a kérdést és a kapott válaszokat küldenéd el neki? :)

Igazából tudod a választ magad is. Miért van szükséged megerősítésre? Engem a fejlécben az a kis mondat ragadott meg "Már nem bírom sokáig." Mit vársz még tőle? Újabb hisztit? Vagy valami isteni csodában bízol? Nem fog megváltozni!!!

Hidd el, találsz normális férfit!

2017. ápr. 25. 19:44
 20/21 anonim ***** válasza:
93%

dobd ki a hapsit, nagyon gáz.

1. ha a pénzből ekkora gondot csinál, egy szánalmas fukar, kicsinyes alak.

ha szeretek vkit, és van is pénzem, tök természetes, h. adok, és nem várom el egy párkapcsolatban, hogy törlessze.

2. a hiszti a szex miatt arról tanúskodik, h. csak arra kellesz, és egocentrikus, nem veszi figyelembe, h. fáradt vagy.

3. a mai viselkedése no comment.

szerintem ennél a majomnál ezerszer jobbat érdemelsz.

dobd ki!

2017. ápr. 25. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!