Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exemnek elég nehezen megy a költözés, mit tegyek?
Szerdán szakítottam a volt barátommal, ő maga mondta, hogy pár napot szeretne kérni a költözéshez, megoldja. Őt alapvetően jobban megviseli a szakítás, én viszont megkönnyebbültem, hogy végre kimondtam, h vége ( pesszimista, negatív életfelfogású, energivámpír ember, aki inkább viselkedett kisfiúként, mint felnőtt férfiként, ezek a dolgok az összeköltözés után jobban előjöttek, nem bírtam egyszerűen tovább)
Akkor lettem elsőre ideges, mikor kiderült, hogy vasárnapig egy darab lakást vagy szobát nem keresett, arra bezzeg volt ideje, hogy kártyázni menjen vagy PS-en játszon... tegnap megmondtam neki, hogy maximum vasárnapig pakoljon ki, de legjobb lenne, ha addig tudna egy barátjánál aludni. Erre ma mondja, hogy hétvégénél előbb nem megy, mert neki kell anyukája segítsége, hogy elköltözzön és addig halál természetesnek veszi, hogy itt fog dekkolni. Elkezdett már lakást nézni, bár annyi volt hogy feltett egy hirdetést, amire senki nem írt, meg amikor hazaértem láttam, hogy nézeget pár lakást, de este 10-kor azokat meg nyilván nem hívja fel... Borzasztó a hangulat, nem is értem, hogy nem zavarja ez őt, hogy lehet ennyire életképtelen, hogy ezt ne oldja meg.
Még csak hétfő van, megőrülök vasárnapig, nem tudom, mit csináljak, nem akarok 3 év után szemét lenni, de egész egyszerűen úgy látom, hogy mint a kapcsolatunk alatt sok minden másban, itt sem tesz semmit sem, hanem csak vár, hátha valami csoda történik....
Szerintetek túl rugalmatlan vagyok? Mit kéne tennem, hogy könnyebb legyen?
De bocs, de oda, ahol azelőtt lakott, mielőtt hozzád költözött, nem tud visszamenni? Vajon miért??
Egyébként is eleve elfuserált ötlet, hogy magadhoz veszel egy férfit, mint egy gyereket. Anya-gyerek viszont teremt egyrészt, aztán lezárni sem tudod, mert ez lesz a vége, "nem tud" elköltözni, te meg nem tehetsz semmit.
Szerintem szexeljetek addig sokat! Minek kell ellensegeskedni?? Meg,ha ugysincs senkitek,minek kell szakitani meg szetkoltozni?? Akkora problema nincs,amit nem lehet megoldani.
N
"Meg,ha ugysincs senkitek,minek kell szakitani meg szetkoltozni??"
Talán azért, mert már nem alkotnak egy párt??? Ezt tényleg komolyan kérdezted? :D
Ne haragudj, de azért ez nem így működik felnőtt embereknél, hogy kidobod és határidőt adsz. Ha te szakítottál vele és adtad ki az útját (és nem történt megcsalás), akkor Neked kéne neki segíteni, hogy elköltözzön, hiszen ez a Te érdeked és nem az övé. Tudom, hogy furán hangzik, de akkor is így logikus.
Segíts Neki és ezzel segítesz magadnak is.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!