Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt párom lakásában maradtak a holmijaim. Mit tehetek?
Hát sajnos már nem tudom bizonyítani. Kizárás. lecserélte a zárat, nem enged be.
Hát akkor gyűjthetem megint a pénzt bútorokra, szerződés nélkül többet nem költözök össze senkivel. Tanulság.
Ne legyél már annyira életképtelen hogy hagyod hogy megtartsa.
- megpróbálhatod feljelenteni. hidd el még azelőtt hogy bármilyen eljárásra sor kerülne be fog rezelni és hagyja hogy elvidd ami a tied
Régen lettek véve, már nincsenek meg a papírok. Meg vannak olyan dolgok, amiknek eszmei értéke van, mert pl.: egy fontos személytől kaptam.
Az ajándékba kapott dolgokra azt mondja, hogy "nem mindegy? úgy is ingyen volt neked", a többire pedig azt mondja, hogy éhen halna ha azokat is elvinném, nincs pénze újat venni, meg ő mindent közösnek tekint, amit én vettem, amit pedig ő az a sajátja.
Amiket tényleg közösbe vettünk, azokat már átengedtem neki, de ami alapból az enyém volt azt nem szeretném...
Nem az a tanulság, hogy többet ne költözz össze senkivel papír nélkül. Az a tanulság, hogy ilyen hitvány alakokkal ne költözz össze...
Tipp:
Csengess be hozzá úgy, hogy a hátad mögött áll 3-4 haver. Ne mondj semmi fenyegetőt, csak mondd neki, hogy most azonnal hozza ki a cuccaid. Az egyik haver videózzon közben a telefonjával. Ha nem akarja kiadni, akkor jöhet egy kis fenyegetés, hogy több tanúd van rá, hogy nem enged a tulajdonodhoz. (Bíróságon persze ez nem sokat ér, de ezt neki nem kell tudnia, ijedjen meg egy kicsit.) Esetleg azt is mondhatod, hogy addig nem mentek el az ajtó elől, amíg ide nem adja a holmit.
Remélhetőleg megijed annyira, hogy kiadja.
Ha netán ő fenyegetne rendőrséggel, akkor mondd neki, hogy hívja bátran, ti is megvárjátok a rendőröket, és akkor legalább elmondhatod nekik, mi hogy néz ki, és ők megkereshetik a tárgyakat a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!