Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt párom lakásában maradtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt párom lakásában maradtak a holmijaim. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Volt párom lakásában éltünk együtt, összeköltözéskor én vittem a bútoraim és az elektronikai felszereléseim. Szakítás után én csak vidékre tudtam menni (az én lakásom ki lett adva) és nem tudtam hirtelen mindent magammal vinni. 1-2 holmi ott maradt, van köztük értékesebb darab is. Elszerettem volna hozni, de már nem enged be a lakásba volt párom. Mit tehetek ez esetben? Vagy buktam és fogjam fel tanulópénznek, hogy soha többet ne közösködjek?

2017. márc. 9. 16:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem enged be? Akkor rakasd vele ossze egy dobozba a cuccokat hogy rakja ki egy elore megbeszelt idopontban a lakas ele, nem kell talalkoznotok, elmesz ertuk es ennyi. Ha nem megy bele, akkor ez van, gondolom bizonyitani nem tudod, hogy a te cuccaid, tehat igy jartal.
2017. márc. 9. 16:52
 2/16 A kérdező kommentje:

Hát sajnos már nem tudom bizonyítani. Kizárás. lecserélte a zárat, nem enged be.

Hát akkor gyűjthetem megint a pénzt bútorokra, szerződés nélkül többet nem költözök össze senkivel. Tanulság.

2017. márc. 9. 17:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
De mondtad neki, hogy csak a saját tulajdonú holmidat akarod elvinni? Erre azt mondta, hogy nem? Tudod igazolni, hogy a tiéd? Ha igen, jelentsd fel. Nem tudom mondjuk miről van szó, de mondjuk egy 20 ezer forintos bútoron lehet nem pörögnék egy ilyen kicsinyes sz.r alakkal. Ha több százezer forintos tévé, vagy valami, akkor viszont igen, hisz arról már csak a garancia miatt is kéne legyen papírod.
2017. márc. 9. 17:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már annyira életképtelen hogy hagyod hogy megtartsa.

- megpróbálhatod feljelenteni. hidd el még azelőtt hogy bármilyen eljárásra sor kerülne be fog rezelni és hagyja hogy elvidd ami a tied

2017. márc. 9. 17:10
 5/16 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem meg ne pörögj rajta. Ezek csak tárgyak! Dugja föl magának, ha e boldoggá teszi.
2017. márc. 9. 17:15
 6/16 A kérdező kommentje:

Régen lettek véve, már nincsenek meg a papírok. Meg vannak olyan dolgok, amiknek eszmei értéke van, mert pl.: egy fontos személytől kaptam.

Az ajándékba kapott dolgokra azt mondja, hogy "nem mindegy? úgy is ingyen volt neked", a többire pedig azt mondja, hogy éhen halna ha azokat is elvinném, nincs pénze újat venni, meg ő mindent közösnek tekint, amit én vettem, amit pedig ő az a sajátja.

Amiket tényleg közösbe vettünk, azokat már átengedtem neki, de ami alapból az enyém volt azt nem szeretném...

2017. márc. 9. 17:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a tanulság, hogy többet ne költözz össze senkivel papír nélkül. Az a tanulság, hogy ilyen hitvány alakokkal ne költözz össze...

Tipp:

Csengess be hozzá úgy, hogy a hátad mögött áll 3-4 haver. Ne mondj semmi fenyegetőt, csak mondd neki, hogy most azonnal hozza ki a cuccaid. Az egyik haver videózzon közben a telefonjával. Ha nem akarja kiadni, akkor jöhet egy kis fenyegetés, hogy több tanúd van rá, hogy nem enged a tulajdonodhoz. (Bíróságon persze ez nem sokat ér, de ezt neki nem kell tudnia, ijedjen meg egy kicsit.) Esetleg azt is mondhatod, hogy addig nem mentek el az ajtó elől, amíg ide nem adja a holmit.

Remélhetőleg megijed annyira, hogy kiadja.

Ha netán ő fenyegetne rendőrséggel, akkor mondd neki, hogy hívja bátran, ti is megvárjátok a rendőröket, és akkor legalább elmondhatod nekik, mi hogy néz ki, és ők megkereshetik a tárgyakat a lakásban.

2017. márc. 9. 17:18
 8/16 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam "csak tárgyként" felfogni, de hamarosan költöznöm kell hiszen nem maradhatok örökké a szüleim nyakán vidéken és valahogy a pénztárcám az üres lakás láttán nem tekint úgy a dolgokra, hogy "csak tárgyak". Beszéltem ügyvéddel, számlák hiányában nem tudom feljelenteni és ha odamegyek, akkor ő viszont jogosan feljelenthet.
2017. márc. 9. 17:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Iszonyat nagy taplo az exed. Van kocsija? Nem fel hogy kiszurod a kerekeit vagy ilyesmi? Az a gyanum hogy elegge alarendelt fel lehettel ebben a kapcsolatban.
2017. márc. 9. 17:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! Férfi vagy vagy nő? Hány évesek vagytok?
2017. márc. 9. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!