Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt párom lakásában maradtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt párom lakásában maradtak a holmijaim. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Volt párom lakásában éltünk együtt, összeköltözéskor én vittem a bútoraim és az elektronikai felszereléseim. Szakítás után én csak vidékre tudtam menni (az én lakásom ki lett adva) és nem tudtam hirtelen mindent magammal vinni. 1-2 holmi ott maradt, van köztük értékesebb darab is. Elszerettem volna hozni, de már nem enged be a lakásba volt párom. Mit tehetek ez esetben? Vagy buktam és fogjam fel tanulópénznek, hogy soha többet ne közösködjek?

2017. márc. 9. 16:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak számlákkal lehet bizonyítani, hogy mi a tiéd, hanem tanúkkal is. Legalább hívasd fel egy ügyvéddel, aki kérdezze meg tőle, miért nem adja ki a dolgaid? Hátha beijed! Ne add fel ilyen könnyen!
2017. márc. 9. 17:43
 12/16 A kérdező kommentje:

23 éves lány vagyok.

Tényleg az lesz a megoldás, hogy vagy felhívatom, vagy odamegyek az ügyvéddel.

Nem voltam alárendelt fél a kapcsolatban. Sőt... Pont abból lett - részben - elegem, hogy mindig mindent nekem kell kitalálni, megszervezni, elrendezni. Még a munkát is én kerestem neki. Tipikusan az az ember, hogy kell neki valaki, aki megmondja mit csináljon, most úgy tűnik talált egy, olyat aki éppen ezt súgja neki...

2017. márc. 9. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. Én pont ugyan ebbe voltam, a különbség csak annyi hogy külföldön laktunk együtt, hazajöttem jogsit szerezni és már nem engedett vissza. Mindenem odalett. Borzalmas érzés, főleg hogy a 0-ról kell kezdeni. De írtak okos gondolatokat előttem. Kitartás és ne hagyd magad!!!!!
2017. márc. 9. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem tudsz esetleg a szüleiddel becsengetni? Ahhoz már tényleg pofa kell, hogy a szüleid előtt is becsapja az ajtót.
2017. márc. 10. 13:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Élettársi kapcsolat végén ugyanúgy lehet vagyonmegosztási pert tartani akkor is, ha nem voltatok bejegyzett élettársak. Beszélj egy ügyvéddel és egy mediátorral!

De szerintem teli a net információkkal és jogesetekkel erről.

2017. ápr. 4. 03:35
 16/16 A kérdező kommentje:

Megkésve, de köszönöm a segítségeket. :)

Nagy nehezen, de sikerült elhozni a cuccok nagy részét. A pénzbeli tartozást és az apróságokat lenyeltem inkább.

Engem továbbra sem engedett be, de közös ismerőst végül igen.

2017. dec. 27. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!