Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tovább? Tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kilátástalannak látom az életemet. Az a helyzet, hogy van egy párom, első nagy szerelem, ami 5 éve tart. Most jutottam arra a pontra, hogy sajnos nekem ez nem megy tovább. Nem akarom őt se és magamat se becsapni, ezért megmondtam neki, hogy elköltözök, és szakítani szeretnék vele. Tudom, lehet bután hangzik amit most kérdezek, de túl leszek rajta? Egyszerűen megszakad a szívem.... teljesen belém sulykolták, hogy nélküle semmit sem érek, ő majd jól fog keresni, én meg szerencsés vagyok hogy ilyen fiút fogtam magamnak, és vele kellene maradom. A józan ész ezt diktálja. De ha egyszerűen nem szeretem, akkor minek áltassam? Ráadásul nekem kell elköltözni ami a mai albérletárak mellett Bp.en katasztrofális. Teljesen a padlón vagyok, és azt érzem, soha többé nem fogok senkinek sem kelleni..

2017. jan. 30. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs értelme tönkretenni az életedet, csak azért, mert ő jól fog keresni. A pénz messze nem minden. Ha nem szereted, hagyd el, és ne törődj vele, hogy ki mit mond rád.
2017. jan. 30. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:
2017. jan. 31. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!