Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennének? Voltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennének? Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Sokat vitatkoztunk a párommal rengeteget hisztiztem, sírtam, több mint 1 évig együtt éltünk aztán lassan 1hete eljöttem tőle mert azt mondta már nem ugy szeret , egy hétig még együtt éltem vele de aztán úgy megbántott hogy már nem bírtam

Sajnos együtt dolgozunk , úgy hogy nem is tudom kikerülni hogy ne lássam

Nem zaklattak azóta hanem ő jött oda hogy miújság , en nagyon távolságtartó voltam vele de már nem birom sokáig ezt

2 hét mulva el is megyek a munkahelyről

Szeretem nagyon és vissza akarom őt szerezni :(

2017. jan. 15. 23:23
 1/3 A kérdező kommentje:
Segítsetek , mit tehetnénk hogy vissza kapjam őt ? :(
2017. jan. 16. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyetlen dolog jut eszembe, ami segithet. Persze ez sem biztos, hogy mukodik, azt végképp nem tudom, hogy érdemes-e, de ha ennyire kétségbe vagy esve:

szedd ossze magad és tunj boldognak. Vàltoztass a megjelenéseden, kulsodon, viselkedéseden. Legyél kacér (ne vele, màssal), de az o jelenlétében. Oltozkodj kihivoan, menj konditerembe, flortolj elotte màssal és ùgy àltalàban viselkedj ùgy vele, mintha egyàltalàn nem bàntana, hogy nem vagytok màr egyutt. Sok munka és nem biztos mukodik! Viszont ha nem is hozza ot vissza, az biztos, hogy Neked segitségedre lesz! Jobban fogod érezni magad. Remélem segitettem.

2017. jan. 16. 17:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! :)
2017. jan. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!