Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 Hónap boldogság! Miért kellett így történnie?
Ez kicsit hosszú lesz, de remélem, hogy valaki majd tud segíteni.
Ez az egész úgy kezdődött, hogy Decemberben megismerkedtem egy lánnyal, már eleinte nagyon szimpatikus volt. Aztán elkezdtünk beszélgetni, találkozgatni, és januárban össze jöttünk. 3hónap, olyan kevés, még is annyi minden történt.
És a kérdésem az lenne, hogy miért szakított velem a barátnőm? Nagyon boldogok voltunk, és végre tudtam valakit tiszta szívemből szeretni, számomra tökéletes volt nem tudom elfelejteni, mindenről ő jut az eszembe, mintha éveket lettünk volna együtt, pedig volt 2 éves kapcsolatom, kettő is, de hozzájuk nem ragaszkodtam, és nem szerettem őket, legalábbis ennyire nem.
És a szakítás 1 vita miatt történt, egy teljesen hülye vita miatt. Az történt, hogy találkozás előtt megbeszéltük, hogy találkozunk másnap, mikor eljött a nap. Megkérdezte tőlem, hogy szeretnék e találkozni? Hát miért ne akarnék.. És akkor mondta, hogy az anyja elhívta őt, és nem akarja megbántani. Ezen a ponton ideges lettem, hogy akkor miért kérdez meg engem? És az nem rossz, ha engem megbánt? És innentől elkezdődött egy vita ami 2 napig tartott, megbeszélhettük volna normálisan, ha találkozunk..Találkoztunk is, de valószínűleg késő volt már. A találkozáskor elmondta, hogy még szeret, de ő ezt nem bírja.. Én megkérdeztem, hogy a kapcsolatunk előtt volt e olyan boldog mint velem? Még, ha csak egy pillanatra is, de volt e valaha olyan boldog?! Azt válaszolta, hogy nem, ahogy arra is azt válaszolta, hogy nem, hogy a jövőben sem lesz olyan boldog. Na ez végleg össze zavart, hogy miért? Na és itt jött a kérdésemre a válasz: Egyik barátnője mondta neki, hogy az első 3 hónapban dől el a kapcsolatról, hogy az müködhet-e.. Alapból ki mond ekkora f***ságot? Meg miért a rossz dolgot kell nézni? Ha boldog volt, és szeret, akkor miért kellett ezt tennie? Amúgy a 3 órát még kint beszéltünk, azt az időt végig sírta, és mikor vissza vittem az állomásra a kocsiból sem akart kiszállni. Láttam rajta, hogy neki fáj, hogy szakítania kell. Nem tudom ezt az egészet felfogni, hogy miért? Miért nem folytathatjuk? Nem tudom, hogy valaha még tudok e valakit ennyire szeretni. Igaz még csak most nyáron lesz 18 és még nem volt komolyabb kapcsolata és lehet, hogy ez is baj lehet.. Fog még keresni? És miért tehette ezt valójában? Vagy probáljak tovább lépni inkább?
szerintem van még valami a háttérben ami kimaradt, egy ilyen vita miatt csak nem szakít, vagy éretlen volt a kapcsolathoz és az első vitánál kiszáll, probléma megoldókészség 0...
sok-sok dolog van még amiről nem tudunk, szóval nem tudjuk a pontos okot megmondani neked...
24F
Szia!
Először is mindketten hibáztatok ebben az esetben:
A vita tényleg egy kis semmiségen robbant ki, igy egy szakitás tényleg túlreagálás volt a barátnőd részéről.
Viszont nem értem, miért kapod fel a vizet azon, hogy az anyukájával van programja azon a napon. És nem, nem kell azzal dobálózni, hogy "de ő akkor miért kérdezte". Mert attól függetlenül ő is tudni akarja, hogy mit tervezel aznapra. Kicsit lehetett volna magadban puffogni, de inkább megkérdezhetted volna, hogy akkor mikor tudtok találkozni és alig várod :) Ugye mennyivel másabb? :)
Azt hogy ő miért nem bir egy ilyen kis vitát az több dolgon is múlhat
- mennyire mérgesedett el a vita? (ebből ő lehet leszűrte, hogy komolyabb témák esetén durvább harcokra kell számitani)
- vagy van más faktor is, ami miatt alapjáraton bizonytalan volt a párkapcsolatot illetően, ez esetben viszont sáros neked egy vallomással... Mindenképp találkoznod kéne és higgadtan megbeszélni. Miért érezte úgy, hogy ez elviselhetetlen? Van más is a szakitás mögött?
A barátnője 3 hónapos tanácsa meg nettó marhaság, az én párommal kb 1 éve vagyunk együtt és ebből a fele nagyon kemny időszak volt :) Ez nem 3 hónap függvénye, hanem zé, hogy mennyire zereted az illetőt és mennyire akarod hogy működjön.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!