Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Baratommal nemreg szakitottunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratommal nemreg szakitottunk. O sosem volt a posztolgatas hive, de a napokban kisse besurusodtek a "boldog vagyok" kepei a facebook-on!?

Figyelt kérdés

Valoszinuleg nem jovunk mar ossze, de kivancsi vagyok, vajon mi ez a hirtelen "boldog kepek posztolgatasa"? :O

En akkor tennek ilyet, ha meg akarnam neki mutatni, hogy nem faj az elvesztese. :D De nem teszem.

2016. nov. 20. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ilyen kicsinyes, vagy tényleg jól érzi így magát ;)

30/f

2016. nov. 20. 21:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem akar gyengeséget mutatni, lehet, hogy vissza is akar vágni ezzel neked hogy nélküled is milyen jól elvan, de ez nem biztos. Esetleg szeretne kiegyensúlyozottságot mutatni, és másik valakit felszedni:)
2016. nov. 20. 21:20
 3/13 A kérdező kommentje:

Mast felszedni biztos nem, mert a haverok tuuul fontosak :) nem veletlenul szakitottunk.

Hat felolem erezze jol magat :D Ezt anelkul is tudom, hogy posztolgatna.

Tudom, semmi kozom hozza, Csak tenyleg kivancsi voltam masok velemenyere, hogy vajon miert kezdett el hirtelen boldogsagot posztolgatni.

2016. nov. 20. 21:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt csak azért teszi, hogy neked megmutassa, hogy mennyire jól érzi magát nélküled.
2016. nov. 20. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A vonzás törvénye is kimondja, hogy a boldogságot akkor találod meg, ha elhiszed magadról, hogy boldog vagy, hogy értékes vagy. Ezért az a legjobb módszer ha elkezdesz boldogságot sugározni, eleinte lehet hogy erőltetett lesz kicsit, de később eggyé válsz vele és tényleg boldoggá válsz. Sokkal jobb ez mintha azt beszélné be magának ,hogy sosem talál párt és depizne.
2016. nov. 20. 21:42
 6/13 A kérdező kommentje:

Lehet :) Hat sok sikert Neki.

Meg regebben mindig kerdeztem, hogy miert nem like-olja a kepeimet (tudom dedos dolog :D) de most meg like-olja oket... :/

2016. nov. 20. 22:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"A vonzás törvénye is kimondja"

Mi a fsz??? :D Van olyan, hogy Newton törvénye, meg olyan is, hogy Ohm törvénye. Meg még jónéhány. De vonzás törvénye nincs, ez csak egy ezoterikus bullshit, nem pedig törvény.

2016. nov. 20. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha magamból indulok ki én ilyenkor legfeljebb bánatomban posztolgatnék. Nem hiszem hogy boldog, vagy ha igen, nem szeretett. Egy esetben lehet boldog, ha annyira kiábrándító vagy hogy megutált.
2016. nov. 20. 23:54
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem utaljuk egymast. Sot a szerelem se mult el de voltak dolgok ami miatt mar nem mukodott. Ez van.

Azt, hogy belulrol is olyan boldog mint kivulrol a kepeken azt nem tudom

2016. nov. 21. 00:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez is gyerekes de nem tudom mire gondoljak, hogy like-olja a kepeimet miota szakitottunk. Elotte nem szokta like-olni egyaltalan. :O
2016. nov. 21. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!