Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratommal nemreg szakitottunk. O sosem volt a posztolgatas hive, de a napokban kisse besurusodtek a "boldog vagyok" kepei a facebook-on!?
Valoszinuleg nem jovunk mar ossze, de kivancsi vagyok, vajon mi ez a hirtelen "boldog kepek posztolgatasa"? :O
En akkor tennek ilyet, ha meg akarnam neki mutatni, hogy nem faj az elvesztese. :D De nem teszem.
Vagy ilyen kicsinyes, vagy tényleg jól érzi így magát ;)
30/f
Mast felszedni biztos nem, mert a haverok tuuul fontosak :) nem veletlenul szakitottunk.
Hat felolem erezze jol magat :D Ezt anelkul is tudom, hogy posztolgatna.
Tudom, semmi kozom hozza, Csak tenyleg kivancsi voltam masok velemenyere, hogy vajon miert kezdett el hirtelen boldogsagot posztolgatni.
Lehet :) Hat sok sikert Neki.
Meg regebben mindig kerdeztem, hogy miert nem like-olja a kepeimet (tudom dedos dolog :D) de most meg like-olja oket... :/
"A vonzás törvénye is kimondja"
Mi a fsz??? :D Van olyan, hogy Newton törvénye, meg olyan is, hogy Ohm törvénye. Meg még jónéhány. De vonzás törvénye nincs, ez csak egy ezoterikus bullshit, nem pedig törvény.
Nem utaljuk egymast. Sot a szerelem se mult el de voltak dolgok ami miatt mar nem mukodott. Ez van.
Azt, hogy belulrol is olyan boldog mint kivulrol a kepeken azt nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!