Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem engedte, hogy legyen fbom. Szakítottunk, de eddig mindig kibekultunk. Ha csinálnék fbot azzal azt jelezném, hogy nem akarok bekulni?
Nem vagyunk már gyerekek. Ő 24 én 23. Csak nagyon féltékeny volt és ezért töröltem magam.
Én vagyok a lány
Gratulálok mindkettőtöknek, hogy ennyi idősen itt tartotok.
A pasinak a beteges féltékenysége miatt, neked meg amiatt, hogy belemész a játékba, és így próbálod meg kifejezni, hogy nem akarsz kibékülni, ahelyett, hogy egyszerűen közölnéd vele. Ez gyerekes viselkedés mindkét oldalról.
Minek békültél ki egyáltalán egy ilyen féltékeny, birtokló roh@dékkal? Az ilyen nem változik, hiába hiszel a csodákban. Azzal, ha csinálsz egy fb-t max csak azt mutatod ki, hogy már nem vagy a csicskája, de minek? Nem kell az ilyen alakokkal szóbaállni sem.
Legközelebbre tanuld meg, hogy ilyen alakkal alapból nem kezdünk és az első jelnél (pl. megtilt értelmetlenül dolgokat) páros lábbal útjára kell indítani a drágaságot.
Gratulálok, ha saját magad is ennyire 0-ra értékeled, és szerinted neked nem lehet életed, hát akkor nagyon boldog párkapcsolatot kívánok neked azzal az emberrel. Csodálatos dolog lehet mindenben 100%-ig valaki kénye kedve szerint élni és létezni.
Mindennek tetejébe ha azt hiszed, hogy ez a szerelmét bizonyítja, akkor meg is érdemled a sorsod. Sok sikert a "párkapcsolatodhoz".
Mi az h nem engedte?:D
Ennyi erőből itt minek vagy fent,meg miért lépsz ki a házból?:D
Viselkedj már felnőtt emberként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!