Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a párommal több év járás és több mint egy éve jegybenjárás után. Nem tudok nélküle élni, meg akarok halni. Mit tegyek?
Én átérzem mit érzel,tudom,hogy nagyon rossz.
De sajnos,nem sajnos,te is tudod,hogy az élet tovább fog menni....
Tényleg jó p.rasztok egyesek...
Megkérdezhetem ,hogy miért lett vége? ugyanis nem mindegy. Egyszer mi is szakítottunk a párommal egy hónapra, mert sok volt a veszekedés köztünk és mind a ketten besokkaltunk,hogy nem jutottunk megoldásra a konfliktusokban, de egy hónap különlét után rájöttünk,hogy milyen fontosak is vagyunk egymásnak és mégis inkább megoldottunk mindent, ez kb. 5 éve volt, . Ezzel csak azt akarom mondani ,hogy nem mindegy mi volt a szakítás indoka, van -e esély rá,hogy kis szünet után mégis esetleg folytassátok és vissza szerezd. A környezetemben is észrevettem, hogy a többéves kapcsolatokba az egyszeri szakítás után a párok legtöbbször újrakezdik hisz nem olyan egyszerű a kukába dobni x együtt töltött évet. Ha viszont mégis végleges annak sajnos oka van, bár ez most egyenlőre nyilván nem vigasztal. Viszont ezért is az öngyilkosság nagy butaság lenne. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!