Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járunk, de nem vagyok belé szerelmes. Nem tudom mit akarok, mit csináljak?
Jajj dràga:/ na velem is volt ilyen.az elejen mar gondolkodtam, hogy nem is vonzodok hozza mar nagyon. Utana meg 3.mondom HAROM honapig jartunk!!! Azota nagyon megbantam. Nem elveztem, raadasul megtetszett kozbe egy srac es nehez volt vele szakitani mert belem zugott en meg nem!!! Es nagyon tapad mrg most is mar kb 6 honapja szakitottunk teljesen a maniaja lettem. Az osszes kapcsolatomat azota vagyis amit akartam volna..tonkre tette feltekenysegbol. A baj hogy azt hittem megszerettem meg megsajnaltam de nem igazabo
! Nem szerettem meg. Kegyetlenul dobd ki!! Jo ez gonosz de en 6szor szakitottam vele, es mai napig zaklat es mindennek elmondott a varosban. Szolval ja..hajra csok, pusszi :)
Én fiú vagyok, de egy tanácsot adnék. Ne erőltesd! Ha nem megy, hát szerezz újat. Ha viszont szeretnéd tartani vele a kapcsolatot + nem szeretnéd, hogy rád szálljon, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy maradjatok csak barátok. És szeretnél vele még találkozgatni meg beszélgetni, és nem akarod elveszíteni, mert egy értékes barát, de de nincs meg a kellő vonzalom, és szerelem.
Ha így mondod, és ő nem egy Psychopata beteg állat belül, akkor meg fogja érteni. És ha tényleg szeret, akkor nem zaklat meg nem hord el mindennek. Ezt a fiúk nem akkor csinálják, ha szerették a lányt, de ki lettek dobva, hanem ha NEM szerették a lányt, és csak azért voltak vele, mert szép. És ez a fiúk birtoklási vágyából fakad.
Remélem, hogy segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!