Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párom nem engedte, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem engedte, hogy legyen fbom. Szakítottunk, de eddig mindig kibekultunk. Ha csinálnék fbot azzal azt jelezném, hogy nem akarok bekulni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem fontold meg az előttem szólók véleményét(86%-os válaszoló a legjobb:)), dobd ki a p.csába.:)

Ugyanez volt velem régebben csak mondom (facebook-féltékenység), aztán kaptam itt jó tippeket, repült a srác, bár neki volt más defektje is.:)

2016. okt. 24. 23:22
 12/15 anonim válasza:
Ha akarsz csinálni facebookot, akkor csinálj, ne ő mondja meg, főleg ha már nem is vagytok együtt..
2016. nov. 1. 11:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez a szado mazo esete
2016. nov. 24. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Öööö...

Szóval. Facebook előtt is megcsalták az emberek egymást. Facebookkal annyi a könnyebbség hogy van hol beszélgetni a szeretőddel. De ha valaki ok nélkül feltételezi, hogy megcsalod, azzal minek vagy együtt? Miért törölted le magad? Tényleg a csicskájává váltál... Remélem azóta van Faced és nem jelölted be ezt a nyomorékot... akinek sose lesz felesége.

2017. ápr. 10. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:
A f*-sznak békülsz ki egy ilyen alakkal?
2017. ápr. 10. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!