Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelem. Az érzés sosem fog elmúlni?
2 éve már hogy szét mentünk a párommal akivel 3 évig egyutt voltunk
Ő volt nekem az első nagy szerelem az a tipikus mindent elsöprő
Imádtunk egyutt lenni,éjszakákat at tudtunk beszelgetni a semmiről ,álom kapcsolat volt ,a jövőnket terveztük
Majd mint minden más ez is véget ért
Úgymond "meguntuk egymást "
Nekem lett más akivel azthittem boldog vagyok aztán szakítottunk
Majd neki is lett más
Rengetegszer gondoltam ra ,nemrég beszeltunk felkeresett,felidéztuk a régi emlékeket
Elmondta hogy van valakije,hogy végre talált valakit aki annyira szeret mint anno engem
Nekem azóta voltak kapcsolataim.Egyiket sem éreztem teljesnek,mindig Ő hiányzott
Ugy érzem az az érzés mar nem tér vissza soha
Vajon lesz valaki akivel meg leszek annyira teljes es boldog ?
Lesz!
HA ő lett volna az igazi, nem szakítotok, ha mégis ő az igazi, még összesodor az élet.
De van valami olyasmi mondás, hogy nem lehet tiéd a jövő ajándéka, amíg a múlt szemetét szorongatod a kezedben. Amíg belepörgeted magad, hogy neked ő kell, addig egy csomó potenciális igazit elszalasztasz. Gondolj arra, hogy a szakítás bizony nem volt véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!