Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy happy end?
több mint négy évig éltünk együtt mikor is a kelleténél jobban megbántottam és szakítottunk (nem volt direkt) és nagyon megbántam, ezt ő is tudja.
Van egy kis gyerekünk, nem rég múlt két éves.
Majdnem három hónapja h elhagyott a menyasszonyom aki a gyűrűt is levette mérgébe. Az elején nagyon csúnyán nézett rám, mostanában egyre jobban vagyunk, de még mindig van tüske a szívében irányomban. Eljárunk néha sétálgatni beszélgetni randizni....adunk esélyt egymásnak :)
Hölgyek van innen vissza út???? pár jó tanács lenne esetleg??
Előre is köszönöm!
F36
N31
Véleményem szerint a nők sokkal nehezebben felejtik az ilyen tüskéket mint a férfiak. De hosszútávon, ha látja rajtad a változást, hogy már tényleg nem úgy működsz mint anno, akkor szerintem képes lesz, képesek lesztek újraépíteni mindent.
Sok-sok őszinte beszélgetés, sok randi, közös élmények kellenek. Hidd el, már csak a gyerkőc érdekében is megéri küzdeni. Ha sikerül, mindenki jól járhat
Szerintem van! Ha már eljártok együtt randizni, meg sétálni, akkor nincs akkora veszély. Mindketten felnőttek vagytok, beszélgessetek, nevessetek minnél többet, és legyetek egymáshoz teljesen őszinték!
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!