Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan hogy happy end?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy happy end?

Figyelt kérdés

több mint négy évig éltünk együtt mikor is a kelleténél jobban megbántottam és szakítottunk (nem volt direkt) és nagyon megbántam, ezt ő is tudja.

Van egy kis gyerekünk, nem rég múlt két éves.

Majdnem három hónapja h elhagyott a menyasszonyom aki a gyűrűt is levette mérgébe. Az elején nagyon csúnyán nézett rám, mostanában egyre jobban vagyunk, de még mindig van tüske a szívében irányomban. Eljárunk néha sétálgatni beszélgetni randizni....adunk esélyt egymásnak :)

Hölgyek van innen vissza út???? pár jó tanács lenne esetleg??

Előre is köszönöm!

F36

N31

2017. febr. 14. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint a nők sokkal nehezebben felejtik az ilyen tüskéket mint a férfiak. De hosszútávon, ha látja rajtad a változást, hogy már tényleg nem úgy működsz mint anno, akkor szerintem képes lesz, képesek lesztek újraépíteni mindent.

Sok-sok őszinte beszélgetés, sok randi, közös élmények kellenek. Hidd el, már csak a gyerkőc érdekében is megéri küzdeni. Ha sikerül, mindenki jól járhat

2017. febr. 14. 12:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem van! Ha már eljártok együtt randizni, meg sétálni, akkor nincs akkora veszély. Mindketten felnőttek vagytok, beszélgessetek, nevessetek minnél többet, és legyetek egymáshoz teljesen őszinték!

29f

2017. febr. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!