Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kicsi választja el a sok csaj oda van érted és minden happy életet a 0-tól?
Sokáig senkit nem érdekeltem a pár haveron kívül, viszont 1x véletlenül mázlim volt és bekerültem 1 olyan melóhelyre ahol nagyon sok csaj volt. Lett is szép lassan 2 olyan "bnőm" akikkel nagyon jó viszony alakult ki, sok szex, stb.. és sokaknak tetszettem , bókoltak..
De ha belegondolok h megszűnne ez a hely vagy szimplán megharagudna rám a 2 lány akik most nagyon szeretnek, akkor nem igazán lenne esélyem másra.
Érdekes így belegondolni, hogy milyen pici kell ahhoz a teljes lehetetlenségből , hogy sikeres legyen az ember és fordítva is.
ez a sikeresség, hogyha elb**ol valamit és kirúgnak akkor összeomlik az életed.. de nem is kell, hogy kirúgjanak, elég ha megharagszik rád a 2 csaj, mert kiderül, hogy mint a 2 a bnőd... vagy a sok szex és máris sikeresnek érzed magad?
Szerintem valami nagy baj lehet a fejedben! ezeknek köze nincs a sikerhez!
Szimpla matekos arányosság: Ha több ellenkező neművel találkozol, akkor nagyobb eséllyel tudsz velük kapcsolatba kerülni.
Egy helyen vagy a két csajjal, és nem tudnak egymásról? Ez fura... Eléggé kamunak tűnik ez így...
Ribiség meg karrierista közt van némi különbség:D
De ha neked tényleg az számít sikernek hogy minél több puncit kapj, az elég gáz...
Miért gáz?
Valakinek még ennyi sem jut. Ez már nekem is fél siker lenne, ha lefekszik velem valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!