Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire kizáró tényező, ha a pasinak kicsi feje van?
Figyelt kérdés
Alapvetően vékony/alacsony alkat vagyok, de már 2 hete kondizok (elegem lett a sovány testemből), szóval max 2 év és lesz egy alap izmos alkatom, azonban a fejem méretén sosem fogok tudni változtatni. 55/56 cm a kerülete a halántéknál mérve és 20-22 cm a magassága (állcsúcs-fejtető távolság). A helyzetemen az sem segít, hogy enyhe mértékben ugyan, de megkezdődött a halánték menti "Mikiegér-kopaszodás". 30 éves koromra tuti, hogy kopasz leszek és akkor még kisebbnek fog tűnni a fejem, mint most 23 évesen waxolt/rendezett hajjal.2016. szept. 11. 19:24
1/2 anonim válasza:
Még mindig az összhatás a lényeg, és nem a méret!
Egyébként kérdésed alapján nem hiszem, hogy abban a fejben lenne akár valami ész is, ha már a fejméreteddel jössz, és nem az eszeddel!
2/2 anonim válasza:
Engem nem zavarsz ilyesmi. A párom a huszas évei elején jár és kopaszra nyírja a fejét folyton, mert nagyon kopaszodik. Neki nem pici a feje, hanem éppenhogy elég nagy és így hogy kopasz feltűnőbb. Ő is jár kondizni ő is izmos, de látszik rajta, hogy nem arányos a feje a testéhez. Ettől függetlenül nagyon jóképű és nekem így tetszik ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!