Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Rettenetesen fáj.
Szakítottam a barátommal, aki már nem akarja folytatni a kapcsolatunkat. Nem tudok továbblépni, mert nem szerettem még soha senkit ennyire, mint őt. Nincs minek örülnöm többé, nem tekintek bizakodva a jövőbe, mert nem a része, úgy érzem egy kincset dobtam el magamtól, aki értelmet adott a napjaimnak.
Hogyan tudnék újra boldog lenni?
Haydi Gidelim te egy szép nagy paraszt vagy...
Kérdező, nyugi, ez minden szakításnál így van, ilyenkor nem látod egy hibáját sem, és csak mint egy tökéletes emberre, úgy gondolsz. De látod, mégis volt olyan szemét(bocs), hogy elhagyott, pedig Te szereted. Ne csak magadban keresd a hibát.
Lesz más, akivel ugyanilyen boldog leszel, de próbálj mielőbb keresgélni, úgy hamarabb felejtesz. Anno én is sokat rágódtam egy szakításon, végül nagynehezen elkezdtem keresni valakit, találtam, és szinte azonnal elmúlt a rossz érzés a volt kapcsolatom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!