Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, de rettenetesen hiányzik. Ráírhatok karácsony alkalmából, vagy inkább ne?
Szia! Mintha csak én írtam volna a kérdést, mi is 2,5 évig voltunk együtt, és kb.1 hónapja szakítottunk... a különbség annyi, hogy én szakítottam vele (nem azért mert nem szerettem, megcsalás sem volt, csak sajnos elég hirtelen természet vagyok, és egy nagy vita hevében mondtam...tudom,barom vagyok de ez már más kérdés) És nekem is nagyon hiányzik, és igen, most Karácsonykor nekem is rosszabb...
A lényeg, hogy bár 2 nap késéssel,de Ő írt a szülinapomra, én pedig egy kis hezitálás után írtam Neki Karácsonyra, amire válaszolt is,igaz,röviden,kedvesen,de amúgy nem érdeklődött felőlem meg semmi...nem ismerlek, de ha egy kicsit is hasonlítunk, akkor készülj fel, hogy fájni fog,hogy válaszol(persze örül is az ember), mert utána várja hogy húúú visszaírt, akkor lehet hogy még fog írni stb...én 2napja erre várok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!