Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk a párommal. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a párommal. Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából nem most történt az a szakítás, hanem kb 3hónapja.. S eddig olyan jól el voltam egyedül. Dolgoztam, tanultam, buliztam, s a családdal is egy kicsit helyre jöttek a dolgok.. De most, olyan egyedül vagyok.. A család az ország másik végében, én pedig egy albérletben kuksolok egyes egyedül.. Olyan jó lenne most valakihez odabújni.. De... Hol ismerkedhetnék normálisabb pasikkal, akik nem csak szexet akarnak?? 25l
2015. dec. 25. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
a barátzónádban
2015. dec. 25. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2015. dec. 25. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nagyon sok a szexre éhező pasas. Én magam szerelemre éhező vagyok, sajna nem nagyon találok én sem senkit...

Talán élőben próbálkozz, vagy inkább hagyd magad megismerni másoknak és ne engedj szexet senkinek egy hónapon belül.

Így jobban el kerülheted a szexre utazókat.

2015. dec. 25. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
1. Aki a barát zónában van, nem való máshova... Nem hiába került oda.
2015. dec. 25. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Bárhol,ahol vannak korodbeli fiúk.Ez a karácsony néha kihozza az emberből a magányt,de csak pár nap és kezdődik a mulatozás,fel a fejjel :D
2015. dec. 25. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Akár itt is. ;) 28F
2015. dec. 25. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy baratomnak szolhatok, bar ot korulrajongjak a lanyok. Ha van kedve es ideje biztos talalkozik Veled.

N

2015. dec. 25. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
én nem akarok szexet
2015. dec. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!