Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szociopatával hogyan szakítsak?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet, hogy egy elmebeteg a párom, aki szipolyoz érzelmileg és anyagilag is, és mindemellett mindig minden neki áll feljebb, és minden egó játszmájából győztesen akar kijönni bármi áron. Értsd: már nekem is rontott egy "vita" hevében, bár az csak részemről volt vita, részéről minden konfliktus mocskolódásba és vagdalkozásba megy át. Ha elhagyom azzal fog jönni hogy nem is szeretem igazán és bosszút áll. Tudom mert ismerem (sajnos). 27 éves meleg srác vagyok, szívemszottya pedig 50 éves felelőtlen ember, akit 4 hónapja én tartok el. Tudom, hogy hülye vagyok, de légyszi adjatok vmi tanácsot. Az ilyet agyon kéne verni, de nekem nem hiányzik egy felfüggesztett...#szerelem #probléma #párkapcsolat #szakítás #igazságügy #bántalmazás #melegség #szociopata #lelki terror #zsarnokság
2017. márc. 26. 21:45
21/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát!
2017. ápr. 5. 10:22
22/25 anonim válasza:
Szívesen!
Örülnénk (szerintem nyugodtan használhatom a többesszámot) ha írnál, hogy alakultak a dolgaid!
23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt! Vége van már hónapok óta, nyugodt vagyok és boldog. Igaz ki kellett kelnem magamból, hogy megvédjem magam, de megérte! És ezt is meg kellett tanulnom, hogy ne tűrjek el bármit.
2017. szept. 25. 21:41
24/25 A kérdező kommentje:
És bárkinek, aki ezt olvassa: Ha ilyen helyzetbe kerülsz, MEG KELL ENGEDNED MAGADNAK, hogy full elboruljon az agyad. Csak így fogja belátni a másik, hogy nincs értelme veled packáznia, mert BÁRMIRE képes vagy, hogy megszabadulj tőle. Én konkrétan annyira haragudtam már rá, hogy a két kezemmel meg tudtam volna ölni. Amikor végre teljesen, következményekkel CSEPPET sem törődve elszállt az agyam és megérezte az indulataimat, onnantól kezdve kezdte csak el elfogadni a döntésem.
2017. szept. 25. 21:52
25/25 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült normalizálni a helyzetet és boldog vagy!:)
Sajnos vannak emberek, akik a partnerük toleranciáját gyengeségnek vélik.
Az, hogy neked sikerült helyreállítani a respektedet, az nem kis dolog, csak így tovább!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!