Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szociopatával hogyan szakítsak?
Te is tudod a megoldást!
Nem mindegy, hogy miket mond, amikor elhagyod?
És kinek fogja kiteregetni?
Szerintem már mindenki tudja, aki közelről ismer benneteket.
Ismeretleneknek meg hogy fogja elmondani és azok véleménye kit érdekel?
Ne hagyd magad zsarolni, vállald fel a beállítottságodat, vagy ne vállald fel, - te tudod! - de manapság már az a furcsa, ha valaki nem meleg.
Nem ismerem a körülményeiteket, hogy együtt éltek, vagy külön, ő lakik nálad, vagy te nála, így csak kérdéseket lehet feltenni, a válasz nálad van.
27 évesen eltartasz egy vén farkat?
Az eszem megáll!
13-as vagyok,
Látom közben válaszoltál néhány kérdésemre.
Szóval egy meleg szociopatát ugyanúgy kell kirúgni, mint egy nem meleg szociopatát.
Meg kell fenyegetni!
8-as válaszoló kicsit fogalomzavaros, észrevetted te is. :)
Az a gond, hogy zsarolható vagy. De azt gondold át, hogy meddig engedsz ennek? Egyszer biztosan ki akarsz majd lépni ebből a helyzetből. Szerintem a legjobb, ha minél előbb megteszed. Határozottan, egyértelműen szakíts. Esetleg eközben legyen jó helyen a mobilod, állítsd hangfelvételre, és ha elkezd fenyegetni, legalább lesz valami bizonyítékod. Persze lehet, hogy egy tárgyaláson nem vennék figyelembe, de egy feljelentés megtételéhez már elég lehet.
Én keresnék másik albit, aminek a címét nem ismerné és kirúgnám a francba.
Vagy:
a., Közölném a jelenlegi főbérlővel, hogy meleg vagyok (aztán meglátod mit lép)
b., Ha a barátod közölné a főbérlővel, akkor letagadnám
A lehetőségek tárháza végtelen, de hogy nem tartanék el valakit, aki még kínoz is, az tuti.
Ha a barátod közölné a főbérlővel hogy meleg vagy, simán modhatod, hogy bosszút akar állni rajtad mert elszeretted a csaját. Amúgy meg ezért csak nem dobna ki...bár ki tudja.
Szedd össze magad, szakíts és ne dőlj be a fenyegetésnek. Ritkán váltják be. Csak meg akar félemlíteni. Nagyon fontos, hogy ne hagydmagad és minden kapsolatot szakíts meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!