Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy szociopatával hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szociopatával hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet, hogy egy elmebeteg a párom, aki szipolyoz érzelmileg és anyagilag is, és mindemellett mindig minden neki áll feljebb, és minden egó játszmájából győztesen akar kijönni bármi áron. Értsd: már nekem is rontott egy "vita" hevében, bár az csak részemről volt vita, részéről minden konfliktus mocskolódásba és vagdalkozásba megy át. Ha elhagyom azzal fog jönni hogy nem is szeretem igazán és bosszút áll. Tudom mert ismerem (sajnos). 27 éves meleg srác vagyok, szívemszottya pedig 50 éves felelőtlen ember, akit 4 hónapja én tartok el. Tudom, hogy hülye vagyok, de légyszi adjatok vmi tanácsot. Az ilyet agyon kéne verni, de nekem nem hiányzik egy felfüggesztett...

2017. márc. 26. 21:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem is ismerek meleg utálót, de ha szétterjeszti, mondd, hogy te is ezt teszed, hátha leáll.
2017. márc. 26. 22:22
 12/25 A kérdező kommentje:
Kedves 8adik hozzászóló. Kívánom neked, hogy feccölj vkibe ugyanannyi szeretetet, megértést, pátyolgatást, önmagadtól való anyagi megvonást mint én és ugyanígy terrorizáljanak lelkileg, akkor majd rájössz, hogy az ilyenre más nem hat.
2017. márc. 26. 22:25
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudod a megoldást!

Nem mindegy, hogy miket mond, amikor elhagyod?

És kinek fogja kiteregetni?

Szerintem már mindenki tudja, aki közelről ismer benneteket.

Ismeretleneknek meg hogy fogja elmondani és azok véleménye kit érdekel?

Ne hagyd magad zsarolni, vállald fel a beállítottságodat, vagy ne vállald fel, - te tudod! - de manapság már az a furcsa, ha valaki nem meleg.

Nem ismerem a körülményeiteket, hogy együtt éltek, vagy külön, ő lakik nálad, vagy te nála, így csak kérdéseket lehet feltenni, a válasz nálad van.

27 évesen eltartasz egy vén farkat?

Az eszem megáll!

2017. márc. 26. 22:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok,

Látom közben válaszoltál néhány kérdésemre.

Szóval egy meleg szociopatát ugyanúgy kell kirúgni, mint egy nem meleg szociopatát.

Meg kell fenyegetni!

2017. márc. 26. 22:34
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
ha fenyegeti a családodat vagy téged, időben fordulj a rendőrséghez.
2017. márc. 26. 22:34
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

8-as válaszoló kicsit fogalomzavaros, észrevetted te is. :)

Az a gond, hogy zsarolható vagy. De azt gondold át, hogy meddig engedsz ennek? Egyszer biztosan ki akarsz majd lépni ebből a helyzetből. Szerintem a legjobb, ha minél előbb megteszed. Határozottan, egyértelműen szakíts. Esetleg eközben legyen jó helyen a mobilod, állítsd hangfelvételre, és ha elkezd fenyegetni, legalább lesz valami bizonyítékod. Persze lehet, hogy egy tárgyaláson nem vennék figyelembe, de egy feljelentés megtételéhez már elég lehet.

2017. márc. 26. 22:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én keresnék másik albit, aminek a címét nem ismerné és kirúgnám a francba.

Vagy:

a., Közölném a jelenlegi főbérlővel, hogy meleg vagyok (aztán meglátod mit lép)

b., Ha a barátod közölné a főbérlővel, akkor letagadnám

A lehetőségek tárháza végtelen, de hogy nem tartanék el valakit, aki még kínoz is, az tuti.

2017. márc. 26. 22:42
 18/25 anonim ***** válasza:
Biztos van neki is olyan az életében, amit nem szeretne világgá kürtölni (esetleg nála is a melegség?) te meg fenyegesd meg, hogy azt fogod kiteregetni.
2017. márc. 26. 22:49
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátod közölné a főbérlővel hogy meleg vagy, simán modhatod, hogy bosszút akar állni rajtad mert elszeretted a csaját. Amúgy meg ezért csak nem dobna ki...bár ki tudja.

Szedd össze magad, szakíts és ne dőlj be a fenyegetésnek. Ritkán váltják be. Csak meg akar félemlíteni. Nagyon fontos, hogy ne hagydmagad és minden kapsolatot szakíts meg vele.

2017. márc. 27. 06:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bántalmazó kapcsolat, amiből nem egyszerű kilépni. Javaslom, hogy keresd meg a NaNe egyesületet, ők foglalkoznak párkapcsolati erőszakkal (beleértve a meleg párok közti bántalmazást is!), tudnak tanácsot adni abban, hogy hogyan tovább. (Van egy segélyvonaluk, érdemes lenne felhívnod.)
2017. márc. 27. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!