Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szociopatával hogyan szakítsak?
Hát ez érdekes, mert akkor valószínűleg önmagát is elárulja..
Valamit mindenesetre te is találj ki zsarolásképpen, hogy le tudj lépni! Annak semmi értelme, ha hagyod magad, mert akkor végképp föléd fog kerekedni!
Szia!
Én ugyan lány vagyok, de voltam hasonló kapcsolatban, és ilyenkor csak az van, hogy kirakod. Megszabadulsz tőle, vagy rámégy lelkileg. Azt tudod, hogy divat manapság melegnek lenni? Ezért senki nem fog ferdén nézni rád normálisabb körökben. Ha meg szétkürtöli, nem tudja máshogy bizonyítani, csak ha magáról is kitálal. Mert különben perelheted becsületsértésért. Amit nem tennél, de elég, ha ő azt hiszi. :)
"agyon kéne verni"
Ugyan olyan vagy mint ő, csak te még agresszív is. Szóval egy szociopata meg egy pszichopata. Szerintem maradjatok együtt...
Ha szégyenled az identitásod, zsarolható vagy. Ugyan úgy kell otthagyni a francba, mint akárki mást. Egyébként, ha neked jön, te agyonvered, az jogos önvédelem. Ne hagyd magad zsarolni, hagyd a francba.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!