Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy szociopatával hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szociopatával hogyan szakítsak?

Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet, hogy egy elmebeteg a párom, aki szipolyoz érzelmileg és anyagilag is, és mindemellett mindig minden neki áll feljebb, és minden egó játszmájából győztesen akar kijönni bármi áron. Értsd: már nekem is rontott egy "vita" hevében, bár az csak részemről volt vita, részéről minden konfliktus mocskolódásba és vagdalkozásba megy át. Ha elhagyom azzal fog jönni hogy nem is szeretem igazán és bosszút áll. Tudom mert ismerem (sajnos). 27 éves meleg srác vagyok, szívemszottya pedig 50 éves felelőtlen ember, akit 4 hónapja én tartok el. Tudom, hogy hülye vagyok, de légyszi adjatok vmi tanácsot. Az ilyet agyon kéne verni, de nekem nem hiányzik egy felfüggesztett...

2017. márc. 26. 21:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Együtt is laktok?
2017. márc. 26. 21:47
 2/25 anonim ***** válasza:
Úristen, én tényleg nagyon sajnállak! Esetleg valami nagyobb hatóság? Vagy annyira nem durva? Milyen bosszú?
2017. márc. 26. 21:49
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiéd a lakás/ház/albérlet, ahol laktok, akkor annyi a dolgod, hogy megmondod neki, hogy van egy hete elköltözni tőled.
2017. márc. 26. 21:55
 4/25 anonim ***** válasza:
nálad lakik?
2017. márc. 26. 21:55
 5/25 A kérdező kommentje:
Úgy áll bosszút hogy elkürtöli a melegségem
2017. márc. 26. 22:01
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez érdekes, mert akkor valószínűleg önmagát is elárulja..

Valamit mindenesetre te is találj ki zsarolásképpen, hogy le tudj lépni! Annak semmi értelme, ha hagyod magad, mert akkor végképp föléd fog kerekedni!

2017. márc. 26. 22:07
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ugyan lány vagyok, de voltam hasonló kapcsolatban, és ilyenkor csak az van, hogy kirakod. Megszabadulsz tőle, vagy rámégy lelkileg. Azt tudod, hogy divat manapság melegnek lenni? Ezért senki nem fog ferdén nézni rád normálisabb körökben. Ha meg szétkürtöli, nem tudja máshogy bizonyítani, csak ha magáról is kitálal. Mert különben perelheted becsületsértésért. Amit nem tennél, de elég, ha ő azt hiszi. :)

2017. márc. 26. 22:08
 8/25 anonim ***** válasza:
3%

"agyon kéne verni"

Ugyan olyan vagy mint ő, csak te még agresszív is. Szóval egy szociopata meg egy pszichopata. Szerintem maradjatok együtt...

2017. márc. 26. 22:10
 9/25 A kérdező kommentje:
Nem nálam lakik, én 2 emberrel lakom, egyik a főbérlő és lehet ha megtudja hogy meleg vagyok akkor kirak. De bármire képes, családom is bánthatja.
2017. márc. 26. 22:20
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha szégyenled az identitásod, zsarolható vagy. Ugyan úgy kell otthagyni a francba, mint akárki mást. Egyébként, ha neked jön, te agyonvered, az jogos önvédelem. Ne hagyd magad zsarolni, hagyd a francba.

30/f

2017. márc. 26. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!