Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elhízás lehet szakító ok?
A párommal közel 4 éve vagyunk együtt. Ùgy 2 éve kezdett el hízni, azelőtt sportos testalkatú volt, tornázottvis rendszeresen. Sokáig nem zavart, hogy felszedett pár kg-t de mostanra már +15-20 kg-nál jár. Próbáltam motiválni, más fél évig szabottam neki, hogy tegyen ellene de mintha nem is érdekelné. Pedig már a szexuális életünkre is hatással van de legfőképp az egészségére. Még csak 22 éves és így elhanyagolja magát mi lesz később?
Szeretem, próbálom elfogadni, de ez kezd kicsit sok lenni. Mitévő legyek?
Utolsó
Nem vagyok divatmajom és szokásom "hencegni a kandúrommal". Nemtudom ez most honnan jött. Csak mert ezt kérdeztem, nem kell rögtön ítélkezni :)
9#
Nem vagyok én sem az a nádszál vékony fajta, szeretek enni is(persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy zabálok amennyi belém fér, tudom hol a határ), viszont nem hagyom el magam és igyekszem tornázni naponta vagy legalább hetente néhány alkalommal :)
Nálunk is hasonló a helyzet mégse gondoltam arra hogy elhagyom.
Helyette rendszeresen hívom futni, mozogni EGYÜTT. Ha máshogy nem megy akkor szex közben dolgoztatom meg amennyire lehet.
Persze neki se sok kedve van hozzá de én nem fogom hagyni hogy felszedjen 15 kg pluszt aztán jöhessek sajnáltatni magam hogy hát dagadt nem kívánom ugye jogos ha elhagyom?!...
Az étkezéseire is figyelek. Nem én mondom meg mit ehet és mit nem de ha én csinálom a kaját akkor diétásat. Ha olyat eszik ami nagyon hizlal azt jelzem.
És szerinted én nem próbáltam hatni rá? Olvasd el mégegyszer, amiket leírtam, van szó ott is erről :)
Annyira nem hasonló a helyzetünk :)
Arról pedig szó sem volt, hogy nem kívánom őt Annyit írtam, hogy hatással van a szexuális kapcsolatunkra és nem részleteztem.
És azt sem írtam konkrétan, hogy elakarom hagyni. Ha elakarnám hagyni megtettem volna és nem jövök ide kérdezősködni(ja bocs nem kérdezősködni hanem "sajnáltatni magam" :D) hátha van valami amit még nem próbáltam és segíthet ebben a helyzetben.
Olvass figyelmesebben kérlek :)
Az én barátom is hízott a kapcsolatunkban, annyi a különbség hogy én már úgy szerettem bele, hogy husis alkat volt, nekem ez tetszik, így szeretem. VISZONT az egészsége miatt én is aggódok, mert oké, hogy nekem ez tetszik, de mindig mondja hogy fájnak a lábai, a háta, a térde. És mivel mindennél jobban szeretem, ezért szeretném, ha kicsit mozogna, hogy ne legyenek ilyen panaszai. Gondolom te is ilyen fajta aggodalommal viseltetsz a barátod iránt.
Azt tudom tanácsolni, ami nekem is bevált, hogy amikor én elkezdtem kondizni és látta, hogy van eredménye, akkor ő is elkezdett mozogni. Én abbahagytam jelenleg, és ő is. Mostanában arra próbálom rávenni, hogy menjünk futni, biciklizni, és ha látja hogy én elmegyek, akkor ő is jön velem. Plusz öltözz csinosan, kicsit kihívóan, finoman mondj neki ilyeneket például, hogy képzeld, ma két pasi is megnézett. Persze nem paraszt módon, de ez hátha motiválná arra hogy ha a csajom ilyen jól néz ki, akkor én sem engedhetem el magam.
Sok sikert!
Pontosan. Én is az egészsége miatt is aggódok mert már most vannak tünetei.
Próbáltam motiválni azzal, hogy esetleg tornázzunk együtt de nem igazán tetszett neki a dolog, bár én nem értem mi rossz lehet ebben de úgy gondoltam megértő leszek. Általában ha el is kezd mozogni vagy tornázni kb csak 1-2 hétig csinálja aztán abba hagyja. Nemtudom, hogy motiválhatnám még :(
De ezt az utóbbit megpróbálom :) lehet ez hatni fog rá :D
Köszönöm a válaszod :)
Én férfi szemmel azt mondom, ha egy nőt karcsúként megismerünk, akkor utána igazi átverés ha felszed 10-20kg-t.
Nálam ez szakítóoklenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!