Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakító ok lehet ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakító ok lehet ha a párom minden apróságot számon kér tőlem? Például azt hogy kivel telefonáltam utoljára, és mikor mondom hogy nem emlékszem már, rá vágja hogy hazudós vagyok.

Figyelt kérdés
Hiába mondtam neki hogy ez engem zavar, továbbra is folytatja.
2016. okt. 27. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg ha továbbra is folytatja akkor szakítás lesz a vége.
2016. okt. 27. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyébként igen,szakító ok.
2016. okt. 27. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Van, aki eltűri ezt a viselkedést, esetleg még a szerelem jelének is betudja, mások nem hajlandók eltűrni a birtoklást és elszámoltatást egy kapcsolatban, te tudod, melyik táborba tartozol.

Én az utóbbiba, szóval egy komoly beszélgetés során egyetlen figyelmeztetést kapna az illető, hogy ez így nem pálya, de ha ezek után folytatná ezt a viselkedést, nincs az a szerelem, ami megakadályozna abban, hogy azonnal kitegyem a szűrét. Nem a levegőbe beszélek, volt már erre példa. Számomra egy normális kapcsolat ott kezdődik, hogy megbíznak egymásban a felek. Féltékenységet, elszámoltatást és az ezzel járó érzelmi zsarolást és hisztit senkitől nem tűröm el.

2016. okt. 27. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!