Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért emlékszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért emlékszem olyan dolgokra amire a másik nem?

Figyelt kérdés
Van, hogy ismerkedek valakivel (nem feltétlen csak párkapcsolati okokból, barátságokban is előfordul), ismerem mondjuk 1 éve aztán nem találkozunk pár hónapig. Amikor újra találkozunk jól elbeszélgetünk, én megemlítem, hogy "Pont, mint tavaly amikor itt és itt voltunk és ezt mondtad", akkor a másik fél reakciója mindig az "Én ilyenre nem emlékszem" valamilyen variációja. Egyszerűen mondva sok olyan élményem van amire a másik fél nem is emlékszik, ez miért van? Ennyire jellegtelen lennék, hogy feledhető minden velem kapcsolatos élmény mindenkinek? Esetleg nekem túl jó a memóriám? Vagy mi lehet az oka, komolyan kérdem.......Más is tapasztalja ezt?

2016. szept. 2. 07:21
 1/2 anonim ***** válasza:

hahó, hasonló cipőben járok. De nem hiszem, hogy az lenne a probléma, hogy jellegtelen lennél. Inkább örülj neki, hogy te több mindenre emlékszel. Hidd el, a másik fél örül neki, hogy ennyire figyelsz rá, és így megmaradnak benned a dolgok.

Illetve szerintem az (is) állhat a dolgok hátterében, hogy valamihez kötni tudod az eseményt, ami nagy hatással volt rád, ha nem is közvetlenül, de tudat alatt igen.

Én erre gondolok.:) De lehet,hogy tök hülyeség..:D

2016. szept. 2. 07:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek, szóval nem tudom, a 2 opció közül melyik él :D Ezt a kettőt tapasztaltam.

1, Meg sem történt a dolog. Lehet, hogy durván hangzik, de nekem is van 1-2 ismerősöm, aki olyan dolgokra emlékszik, ami nem történt meg. Elmondják, hogy ez vagy az volt, pedig többen is tanúsítják, hogy nem. Ha pedig facebookon is visszakereshető dologról van szó, csodálkoznak, hogy nem írták ezt vagy azt, pedig ők emlékeznek rá.

2, A másik egyszerűen nem jegyezte meg. Ettől nem leszel szürke vagy ilyesmi, egyszerűen nem marad meg mindenkinek minden a fejében. Nekem pl. random maradnak meg dolgok, sokszor teljesen felesleges apróságok, fontosabbak meg nem.

2016. szept. 2. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!