Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rossz szex szakító ok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz szex szakító ok?

Figyelt kérdés
Jó pár éve együtt vagyok a párommal, nekem ő volt az első az életemben! Jó volt vele a szex, bár csak párszor volt mindent első,nekem nincs is mindig orgazmusom. Őt ez bántja de sajnos nem lesz jobb akar hogyan is próbálkoztunk. Úgy érzem, hogy eltávolodtam tőle, nem kívánok és ha mégis szexre kerül a sor unalmas, mindi ugyanaz a forgatókönyv, nem akarok már vele lefeküdni mert tudom h nem lesz jó és azt érzem higy "legyünk már túl rajta". Szerintetek tudunk ezen még változtatni vagy szakítás lesz a vége? L25
2017. jan. 2. 17:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem megy, akkor igen.
2017. jan. 2. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha fordított esetben is az lenne.
2017. jan. 2. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Rossz szex, az első számú szakító ok.
2017. jan. 2. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Szakító ok, persze.

Mondjuk én irigyellek, én a fél vesémet adnám, ha csak "nem mindig" lenne orgazmusom :D

2017. jan. 2. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

Az orgazmust eloszor magadnak kell megtanulni szoloszexben igy ne okold erte a parod.kommunikacio az agyban es azon kivul nagyon fontos.

Az bar baj ha nem kivanod ez szakito ok hiszen nem szereted.

2017. jan. 2. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Az orgazmusodért te felelsz.Az hogy nincs az nem az ő baja.Mellesleg megmondhatnád neki hogy neked hogy lenne jó.....
2017. jan. 2. 18:03
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha szexen kívül minden rendben szerintem, megérné próbálkozni vagy változtatni. Nagyon pofára esés lenne, ha a következők még rosszabbak lennének.
2017. jan. 2. 18:04
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Nekem sosincs orgazmusom aktus közben. Nem jön össze, és nem én "felelek" érte, mert hiába jön össze egyedül, de aktus közben nem történik meg és kész. Persze nem is őt hibáztatom, de voltam pszichológusnál is más okból, és ő is mondta, hogy ez a nőknek annyira lelki eredetű, hogy sokszor ott a baj. Mi is mindent próbáltunk, én is így jártam. Hiába szerettem nagyon, nem éreztem semmi jót és egy idő után elegem lett, hogy csak adni tudok gyönyört,kapni nem.

Persze ő is beleunt és aztán kihűlt az egész. Mivel nagyon szerettük egymást, sokáig éltünk szinte totál szexmentes kapcsolatban, mire én összeszedtem magam és váltunk. Mindkettőnknek meg akartam adni a lehetőséget az újrakezdésre valakivel akivel működik.

Utána volt egy kapcsolatom, ahol egyfelől orális szextől simán elmentem 10ből 9szer, illetve valahogy vele akkor is jó volt amikor aktus volt és nem jött össze az orgazmus. Nagyon kreatív volt és mindig elvitt majdnem "addig" és utána sosem volt lusta a kezét vagy a száját használni.

Ha egy férfi érezteti a nővel hogy ez a te problémád, oldd meg magad, te tehetsz róla, frigid vagy stb akkor a nőnek ettől komplexusai lesznek. Ha pedig lelkileg sérült (nálam gyermekkori molesztálás pl és más ok is) akkor lehet hogy sosem fogja tudni magát teljesen átadni egy aktusnak. Úgy érzed hogy igen, te a tested lezár. Iszonyú sok nő küzd ezzel és akkor jönnek az ilyen ostoba megjegyzések: a te bajod. Hát rohadtul nem.De a férfi sem hibáztatható mindig.

2017. jan. 2. 18:13
 9/12 Szergej55 ***** válasza:
0%
Ennél rosszabbért is vannak, akik együtt maradnak.
2017. jan. 2. 18:16
 10/12 Noisy23 ***** válasza:
Hát figyi,ha már jópár éve együtt vagytok,akkor gondolom nem vagytok szegyenlosek egymás előtt. Ami valami extra dolgot hozhat a szexuális eletetekbe az egy játékszer (neked).... Mi majdnem 5 éve vagyunk együtt a párommal,egyszer gondoltam egyet és rendeltem egyet online. Amikor megjott csak megemlitettem a páromnak h mi lenne ha kipróbálnánk vmi különlegeset? Egyből belement,először csak nézte h én mit kezdek vele,aztán egy másik alkalommal már ő segített,(el is érte,amit el kellett...) és ő csak utánam jött a sorban :) ha már értelmileg is elég felnőttek vagytok a szexhez,ez egy jó ötlet h feldobjatok az ejszakaitokat! Szerintem... (27l)
2017. jan. 2. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!