Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rossz szex szakító ok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz szex szakító ok?

Figyelt kérdés
Jó pár éve együtt vagyok a párommal, nekem ő volt az első az életemben! Jó volt vele a szex, bár csak párszor volt mindent első,nekem nincs is mindig orgazmusom. Őt ez bántja de sajnos nem lesz jobb akar hogyan is próbálkoztunk. Úgy érzem, hogy eltávolodtam tőle, nem kívánok és ha mégis szexre kerül a sor unalmas, mindi ugyanaz a forgatókönyv, nem akarok már vele lefeküdni mert tudom h nem lesz jó és azt érzem higy "legyünk már túl rajta". Szerintetek tudunk ezen még változtatni vagy szakítás lesz a vége? L25
2017. jan. 2. 17:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szergej! Elég szomorú. Hol élsz te, a kőkorszakban? Szted, ez megnyugtatja a kérdezőt?...

A szex két személyes játék. Ahol nem működik ott általában mind kettő fél sérült. Ha legalább az egyik fél szexuálisan műveltebb, szabadabb, adóbb típus, már elég a sikerhez, a kölcsönös sikerhez. Itt most átlagos, normális emberekről beszélve.

2017. jan. 2. 19:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs hüvelyi orgazmusod az nem biztos, hogy a te hibád, ugyanis nem minden nő képes rá. Viszont ezt meg kell beszélnetek.

Úgy semmi sem fog változni, ha nem ültök le megbeszélni. Mondd el a barátodnak, hogy mi az, ami nem jó, mi az, amit szeretnél, hogy legyen.

De tényleg, ha egy nő hüvelyi úton nem képes elmenni az lelki eredetű is lehet. Túlságosan ráfeszülsz vagy csak csiklói orgazmusod van. Ami nem baj! Az esetben szex után simogassa vagy nyalja a csiklódat. De mindenképp beszéljetek. Ha szeretitek egymást és más minden jó, az esetben menthető. Csak beszélgessetek!!

2017. jan. 2. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!