Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra szakító ok volna, ha a csajodról
kiderülne, hogy régebben prosti volt?
Figyelt kérdés
Sajnos régebben, másfél évig prosti voltam és mintegy száz pasival le is feküdtem, értelemszerűen pénzért.
Valahogy a barátom ezt megtudta és szakított velem.
Mit tehetnék? Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni. Már megváltoztam azóta és tisztességes munkából élek. 27 éves, nő vagyok.
Számomra nem lenne szakító ok, nem érdekel a múlt, a jelen, meg a jövő érdekel.
2016. jún. 19. 18:35
2/19 anonim válasza:
Hááát... Nagyon kényes dolog, sosem voltam ilyen helyzetben, ezért nem tudok biztosan mondani, de azért valószínű a szakítás. Milyen ciki lenne ha összefutnánk mondjuk egy egykori ügyfeleddel...
2016. jún. 19. 18:36
3/19 anonim válasza:
Szó nélkül otthagynám, mint eb a szarát.
2016. jún. 19. 18:37
4/19 anonim válasza:
Nalam szakito ok lenne, aki kepes arra hogy foallasu prosti legyen az nem kellene baratnonek.
2016. jún. 19. 18:38
5/19 anonim válasza:
Számomra nem jelentene egyértelmüen szakitást, de ez a te steretett barátodat nem érdekli. Számára azt jelenti. Öt már elveszitetted, hiába változtál meg.
2016. jún. 19. 18:41
6/19 anonim válasza:
Össze se jönnék vele nagy valószínűséggel.. Viszont ha utólag derült ki és nem mondta el előre az elég aljas..
2016. jún. 19. 18:41
7/19 anonim válasza:
Ha megváltozott és más lett, akkor elfogadnám.
2016. jún. 19. 18:43
8/19 anonim válasza:
troll alert level99
2016. jún. 19. 18:51
9/19 mikeXxX válasza:
Nem kellene egy hasonló nő ne haragudj , futottam már bele társkeresőn és volt egy kép róla amin látszódott valami itt már gyanús lett nekem a dolog rákérdeztem 3 dologra ami lehet persze a szebbiket mondta ami még talán el is ment volna de egy prosti köszi de nem kéne aki eladja magát egyszer az szerintem eladhatja magát később is ! És ne haragudj de a másfél év és a száz férfi sem fér össze sehogy ennél jóval többel kellett lenned ! Szerintem elvesztetted legközelebb ezt tisztázd le akivel összejössz így korrekt és így nem fog senkit csalódás érni .
2016. jún. 19. 18:52
10/19 anonim válasza:
vannak csajok akik egyébként is 100 pasival lefekszenek....kérdés hogy mennyire lepődött meg a barátod kinézte ezt belőled vagy azt hitte az őstehetség miatt vagy jó az ágyban nem a tapasztalat miatt?
ahhoz hogy elmondjam én hogy látnám kéne tudnom a részleteket....az is lehet már egyébként is szakítani akart veled de ez a valóban jó érv pont jókor jött. fel a fejjel, én az őszinteséget becsülném(hisz gondolom nem egy kuncsaftod buktatott le mikor odajött hozzátok a korzón)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!