Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs eleg szex. Ez szakitó ok?
Nincs olyan, hogy valami univerzálisan szakítóok. Ha neked az, akkor az.
Meg fogod kapni, hogy szex csak a férfinek hiányozhat, neked be kéne érni a szerelemmel.
nálam 1-2 hét után szakító ok lenne
egy ilyen pasi semmire nem jó
a helyedben nem beszélnék vele semmit, nem megy és kész, elválnék
25L
Hiányosságok.
Egy normális kapcsolatban nincs ilyen.
Magában is szakító ok, de csak betegséggel van ilyen magában. Ha kapcsolat elején nem ilyen volt, ennél sokkkkkkkal nagyobb problémátok van.. már elég régóta.
Nem kifejezetten a szexhoany lenne szakitook, m ha nincs szex, akkor az mas problemara vezetheto vissza, ami valojaban a szakitook. Es igen, ha nincs szex, akkor en tuti szakitanek. Eloszor megprobalnam megbeszelni, atbeszelni a kapcsolatunkat, hmegis mi az oka a szex hianyanak, majd probalnek megoldast talalni, de ha ennyire remenytelen a dolog, akkor tuti szakitanek.
Nalam ugyanez volt, de mi csak jegyesek voltunk. A szex fontos a kapcsolatban, m mas problemakat egy jo szexszel fel lehet oldani. Es ha ez nem mukodik, akkor a kapcsolatnak elobb-utobb vege lesz.
Én 33 vagyok, a feleségem 26. Heti 3-4 alkalommal döntöm őt hanyatt átlagban és ez csak a behatolásos szexről szól.
Múlt héten leszopott a kocsiban, amiután felvettem őt munka után és mentünk a kicsiért az oviba. De volt hogy hajnali keléskor ette a vajas kenyeret reggelire és közben kinyaltam. 4 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!