Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom eldönteni, mit akarnak tőlem a nők?
Sziasztok!
Nem voltam sosem szoknyavadász típus, és hát így a tapasztalatlanabbak közé tartozom, ezért kérdezlek titeket.
Van pár nő a munkahelyemen, aki kimondottan kezdeményezően mosolyog rám, vagy szól hozzám. Volt olyan, aki úgy mosolygott rám, hogy kedvem lett volna azonnal..., és nagy csalódottságot láttam rajta, amikor legközelebb egymás közelében mentünk az utcán, és nem mentem oda hozzá. Őróla azt gondolom, hogy párt keres hosszú távra. Volt olyan is, hogy egy középkorú, házas, gyerekes kolléganő a karácsonyi buli kacérkodott egy kicsit velem, de amikor rá kérdeztem, akkor jöttem rá, hogy csak teszt volt az egész, hogy tud-e még csábítani. Volt egy fiatalabb lány is ezen a karácsonyi bulin, aki meg magához rántott, hogy te most velem fogsz táncolni. Van olyan is, aki dobja fel a labdát ahhoz, hogy hívjam el valahova enni vagy inni valamit. De van olyan is köztük, aki fiatal, házas, de kacsint rám. Őnála arról is lehet szó, hogy le szeretné cserélni a jelenlegijét, de lehet, hogy mást akar.
A fiatalabb lányok kezdeményezésére eddig nem reagáltam, mert úgy gondoltam, hogy párt keresnek és nem tudják, hogy nekem már családom van. Igen, van. De az a helyzet, hogy szívesen félrelépnék, mert nagyon hiányzik a jó szex, sőt egyáltalán a szex, de erről most nem kell beszélnünk. A kérdésem csakis az lenne, hogy miből lehet eldönteni, hogy ki akar csak alkalmi szexet? Valamint hogy hogyan lehet balhémentesen rákérdezni, rátérni a témára?
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem nekem az a véleményem, hogyha azok a nők, akik mondjuk nem függetlenek és eddig kacérkodtak veled, mind egy ágyba kerülnének veled az jó lenne.
Ehhez a következőket kell tenned:
1. odamégy hozzájuk és megdicséred őket. Amit kiemel (haj, cici - igen a cicit is lehet dicsérni, ruci, illat, szem stb). Ezt csinálod naponta. Ezt még lehet egyszerre többel is. Később bármilyen téma mehet, igyekezz minél többet kérdezni és légy érdeklődő.
2. ha eljön az ideje kérsz telefonszámot
3. cset stb ha nem dolgoztok. Az 1. pont is mehet folyamatosan
4. közvetlen teszt, hogy véletlenül elejtesz egy szex utalást. Ha röhögcsél, akkor az tökéletes, ha nem mond semmit az is. Ha pofánvág akkor abba kell hagyni, de ha eddig eljuttok, ez aligha esélyes.
5. megbeszélitek mit akartok és akció
Maximális diszkréció kell hozzá és minimális érzelem. Ez mondjuk elég fontos. Ha beleszeretsz akkor nagy bajban vagy. Ha a potenciális áldozatok ismerik egymást, akkor nem érdemes egyszerre többel kavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!