Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudom eldönteni, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom eldönteni, mit akarnak tőlem a nők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem voltam sosem szoknyavadász típus, és hát így a tapasztalatlanabbak közé tartozom, ezért kérdezlek titeket.

Van pár nő a munkahelyemen, aki kimondottan kezdeményezően mosolyog rám, vagy szól hozzám. Volt olyan, aki úgy mosolygott rám, hogy kedvem lett volna azonnal..., és nagy csalódottságot láttam rajta, amikor legközelebb egymás közelében mentünk az utcán, és nem mentem oda hozzá. Őróla azt gondolom, hogy párt keres hosszú távra. Volt olyan is, hogy egy középkorú, házas, gyerekes kolléganő a karácsonyi buli kacérkodott egy kicsit velem, de amikor rá kérdeztem, akkor jöttem rá, hogy csak teszt volt az egész, hogy tud-e még csábítani. Volt egy fiatalabb lány is ezen a karácsonyi bulin, aki meg magához rántott, hogy te most velem fogsz táncolni. Van olyan is, aki dobja fel a labdát ahhoz, hogy hívjam el valahova enni vagy inni valamit. De van olyan is köztük, aki fiatal, házas, de kacsint rám. Őnála arról is lehet szó, hogy le szeretné cserélni a jelenlegijét, de lehet, hogy mást akar.

A fiatalabb lányok kezdeményezésére eddig nem reagáltam, mert úgy gondoltam, hogy párt keresnek és nem tudják, hogy nekem már családom van. Igen, van. De az a helyzet, hogy szívesen félrelépnék, mert nagyon hiányzik a jó szex, sőt egyáltalán a szex, de erről most nem kell beszélnünk. A kérdésem csakis az lenne, hogy miből lehet eldönteni, hogy ki akar csak alkalmi szexet? Valamint hogy hogyan lehet balhémentesen rákérdezni, rátérni a témára?

Köszönöm a válaszokat!

2016. okt. 21. 22:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Már gyerekeink vannak, ettől a nem éppen apró problémától eltekintve normális életünk van, és sem ezt, de sem a gyerekeim életét nem akarom tönkrevágni. Menekülni mindig egyszerűbb."

A gyerekeitek sokkal jobban meg fogják sínyleni ezt a dolgot. Most még béke van otthon. Anyu apu nem veszekszik. De apunak hiányzik a szex mint írtad egyre frusztráltabb vagy. Ebből lesznek a viták. A gyerekek fogják meginni a levét ha nem cselekszel.

Mondom ezt olyan szülők gyerekeként akik inkább együtt maradtak es állandóan vitatkoztak de el nem váltak volna, ránk hivatkozva. Csak a "mi történetünkben" apunak volt elég kb fél évente szex.

Ennél minden jobb. Szóval lépj!

(Elnézést kérek,hogy leidiótáztalak de így mostmár mindent értek).

2016. okt. 25. 06:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát ja. Más is ezt mondja, hogy együtt maradni nem jó választás, és egyetértek, de ezt mostanában meglépni semmiképpen sem lenne (jó) megoldás. De nem felejtem el az erre vonatkozó tanácsokat sem. Sőt köszönöm őket. Viszont addig is valahogy jó lenne az éhséget is egy kicsit néha csillapítani. Ezért is tettem fel az eredeti kérdést. A körülményekről pedig már nem szeretnék a továbbiakban beszélgetni. Én tervezem az életem további részét, úgy, ahogy akarom, és a technikai részletekkel kapcsolatban van szükségem segítségre. És amúgy is, ez az oldal arra van, hogy az emberek kérdéseket tehetnek fel, és mások meg válaszolnak rá. Elég kényes a téma, és hát úgy tűnik, hogy a szennyes felének kiteregetése nélkül nem kaptam az eredeti kérdéseimre túl sok választ, de ha már ezen túl vagyunk, akkor légyszi most, VÁLASZOKAT kérek. Amint már írtam, azért is szeretnék kicsit jobban (sőt igazából, ammenyire csak lehet) érteni a nőkhöz, hogy a fiam ne járjon úgy, ahogy én. Köszi!
2016. okt. 25. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha csak alkalmi szexet akarsz a masik felnek tudnie kell hogy házas vagy es diszkrét akarsz lenni....kulonben nagyon ciki lesz magyarazkodni hogy ki ir vagy hiv este 11kor...
2016. okt. 26. 09:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Bevallom, nem igazán tudom, mit lehet erre válaszolni. A tapasztalatlanság olyan fokával állunk szemben, ahol igazán nehéz tanácsot adni. Mert mi történik, ha "balhémentesen rákérdezel", és a csaj rábólint? Mélyen a szemébe nézel aztán közelebb hajolva a fülébe súgod; Nagyszerű! Várj egy kicsit, megkérdem a gyakorin, hogy most mit kell csinálnom...?

Nem, pajti, ez a világ nem így van összerakva. Neked férfiként nem azt kell megtudakolnod, hogy a nőnek mi a szándéka veled, hanem azt kell az értésére adnod, hogy NEKED mi a szándékod VELE! És tenni ezt olyan módon, hogy közben elvarázsold, és elhitesd vele azt, hogy te vagy a földkerekség legfäszább csávója, és neki elemi érdeke, hogy téged beengedjen a málnásba. Csakhogy, mint azt írtad is, sosem voltál szoknyavadász típus, és erős a gyanúm, hogy téged a feleséged vett férjül.

2016. okt. 26. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:
64%

A másik dolog:

Azt írod, "Én tervezem az életem további részét, úgy, ahogy akarom".

Na igen. Mint látjuk, eddig is remekül megtervezted. Csak épp semmi sem úgy alakult, mint az a terveidben szerepelt. Vannak ugyanis törvényszerűségek, amik, ha nem is ismered őket, és nem is hajolsz meg előttük, átnyúlnak a fejed fölött, és teszik a dolgukat. Az egyik ilyen törvényszerűség az, hogy a család számára egy szerető mindig csak "büdös qrva" lesz. A fiad számára is. Mert ne ringasd magad abba a csalóka reménybe, hogy nem lesz világos neki, ha félrekefélsz. A gyerek nem hülye. És ne reménykedj abban sem, hogy azt gondolja majd, hogy jaj, szegény apuci, brühühü, eljár egy nénihez, mert itthon olyan sanyarú sorsa van. Nem! A gyerek azt gondolja, hogy az a fäszkalap apja megint a lotyójánál töltötte a délutánt, ahelyett hogy... És itt fel tud sorolni legalább száz dolgot, amit az ő, a kora által predesztinált sajátos észjárása szerint tenned kellett volna. És rettentő nagyot esel a szemében.

" Amint már írtam, azért is szeretnék kicsit jobban (sőt igazából, ammenyire csak lehet) érteni a nőkhöz, hogy a fiam ne járjon úgy, ahogy én."

Ne haragudj, de ez megint egy marhaság. Megnyugtatlak, te leszel az utolsó, akinek a véleményére, urambocsá' tanácsára a fiad kíváncsi lesz. Te sem voltál kíváncsi a saját apádéra, ahogy évmilliók óta senki sem. Az egyetlen okos dolog, amit tehetsz, ha minél kevesebbet engeded gépezni, és odahatsz, hogy már gyerekkorában a lehető legtöbb időt töltse lányok társaságában. Csak így tudja ugyanis megtanulni azt, amit te nem tanultál meg, hogy micsoda bődületes különbség van férfi és nő gondolkodása, és lelkivilága közt. És csak így tudja megtanulni, hogy hogyan kell egy nőhöz közeledni.

2016. okt. 26. 11:46
 16/16 A kérdező kommentje:
Miquel, jópár dologban fején találtad a szöget, és segítettél is. Köszönet érte.
2016. okt. 26. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!