Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg szakító ok lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szakító ok lenne a kevesebb fizetéssel járó munkahely váltás?

Figyelt kérdés

Barátnőm 4 év után elhagyott, mert "számra nem fér bele" hogy fele annyi pénzt keresek a jelenlegi munkahelyemen, mint azelőtt.

Azt mondta hogy ez nem lesz elég ahhoz, hogy normálisan megéljünk, meg hogy előrébb lépjünk a jövőben.

Építőiparban dolgoztam, havi 300-350 között kerestem, viszont szellemileg és fizikailag is kikészített teljesen.

Már a nyáron mondtam neki, hogy váltani szeretnék nyugisabb és könnyebb melóra, mert hiába keresek jól ha nincs időm semmire mert minden nap 6-7 között érek haza.

Már akkor megvolt a vita, hogy egy "férfi ne menjen el dolgozni 160 ezerért mert az milyen már".

Mondtam neki, hogy mellette tudnék maszekolni is ha van kedvem, és ha szükség lenne a pénzre akkor pár hét maszek munkával elő tudnám teremteni.

Én végül váltottam most január 2-án, és ebből meglett a vita, majd barátnőm elhagyott.

Valahol szarul esik mert 4 év az 4 év.

Beletörődtem hogy ez lett, de könyörögni nem fogok neki.

2017. jan. 5. 15:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem csak ez volt a baja veled,de erre jol ra lehetett kenni az egeszet.
2017. jan. 5. 15:48
 2/22 anonim ***** válasza:
32%

"férfi ne menjen el dolgozni 160 ezerért mert az milyen már"

Ennyit az egyenlőségről meg az elvárásokról :D

2017. jan. 5. 15:49
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
Tudom, hogy most nem nagy vigasz, de hidd el, jobb, hogy ez történt, egy ilyen *kisípol* barátnőért nem kár.
2017. jan. 5. 15:55
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nála az volt, de szerintem egy percig se bánd, hogy megszabadultál tőle. :)

Mikor a férjemet megismertem, akkor hasonló területen dolgozott, mint az építőipar: tavasztól télig hajtás ezerrel, kemény fizikai munka, sok utazgatás. Volt, hogy 4-kor indultak (3-kor kelt), és éjfélre jött haza. Ha havonta egy pihenőnapot kapott, akkor kóválygott, mint a chemotoxos légy. Fizetés is ilyen 300 vagy felette.

Nekem az volt a feltételem, hogy ha tényleg komolyan akar velem tervezni, akkor keres valami emberibb munkahelyet. Egyrészt mert így olyan, mintha nem is lenne, másrészt meg nem akarom megnézni, ahogy 40 éves feldobja a pacskert.

Most állandó nappalos, keres 150-et, tud mellette maszekolni, így a plafon olyan 200 körül van, és pont lesza.rom, mert az én fizetésemmel együtt így is nagyon kényelmesen meg tudunk élni ennyiből. Minden este itthon van, együtt vacsorázunk, este összebújva alszunk el, és van közös hétvégénk. Normális nőnek, aki téged szeret, ennyi simán megér havi 100 ropit.

Gondolom, így se kerültetek az utcára, meg nem kapcsolták ki a villanyt nálatok se.

Vond le a következtetést, és lépj tovább. A csaj meg keressen valami milliomost, aki eljátszik vele pár hétig.

2017. jan. 5. 15:55
 5/22 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki,hogy elhagyott,mert elég felszínes lehet ha valóban ez volt a problémája.Találsz majd olyatt aki téged értékel majd és nem a "pénztárcádat"!
2017. jan. 5. 15:58
 6/22 anonim ***** válasza:
24%

Nem jól kommunikálta le a barátnőd, de igazat adok neki. Ilyen fizetésből nem lehet családot alapítani, erre nem gondoltál? Én sem terveznék olyan férfival közös jövőt, akivel nincsenek meg az anyagiak a gyermekvállaláshoz.

Persze, a nő os ugyanúgy dolgozik és keres, de például hogy gondolsz eltartani egy családot 160 ezerből, amíg a feleséged szülési szabadságon van és mozdulni sem bír a nagy hasától?

Ez nem anyagiasság, ez előrelátás. Le lehet szavazni, de ez az igazság.

22/L

2017. jan. 5. 16:00
 7/22 A kérdező kommentje:

Augusztus óta megy erről a vita, hogy ha váltok akkor el fog hagyni mert nem fogunk tudni kijönni a pénzünkből, és akkor nem tudunk előrébb haladni.

Konkrétan az volt a legfőbb téma, hogy ő így nem vállal gyereket mellettem, mert így kettőnk fizetése nem lenne elég rá.

Ő meg mindenképp gyereket akarna 2018 körül...

Voltak más problémák is a kapcsolatunkban, mint minden kapcsolatban, de ezeket mindig megbeszéltük.

Lehet hogy nem csak ez miatt hagyott el, nekem viszont csak a munkahely váltást hozta fel indokként.

De mint mondtam, fél éve ment a vita erről.

Ketten amúgy 300 ezer körül kerestünk volna havonta, szerintem ebből meg tudtuk volna alapozni a jövőnket.

2017. jan. 5. 16:00
 8/22 anonim ***** válasza:
12%

Egy rakás ember meg örülne, nem pedig hisztizne, ha 6-7 körül érne haza, nem este 10-kor, vagy később :D

Szerintem nem szakító ok amúgy, de megbeszélhettétek volna akár, hogy mondjuk ez csak egy éves pihenő lesz, aztán visszatérsz a jobban fizető munkához vagy kitalálsz mást, hogyan legyen több pénzetek, esetleg ő vált jobban fizető munkahelyre...

2017. jan. 5. 16:01
 9/22 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy gyereket én sem vállalnék összesen 300 ezer forintra. Annak kb csak a fele a gyerekre menne el, az elején még több, amikor minden cuccot be kell szerezni, aztán meg gazdálkodhattok a kevés maradékból.
2017. jan. 5. 16:02
 10/22 anonim ***** válasza:
30%

"Ez nem anyagiasság, ez előrelátás."

Hát ezt nagyon sok dologra rá tudnám húzni, hogy "ez nem ..., ez előrelátás", amik neked nagyon nem tetszenének ;)

2017. jan. 5. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!