Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg szakító ok lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szakító ok lenne a kevesebb fizetéssel járó munkahely váltás?

Figyelt kérdés

Barátnőm 4 év után elhagyott, mert "számra nem fér bele" hogy fele annyi pénzt keresek a jelenlegi munkahelyemen, mint azelőtt.

Azt mondta hogy ez nem lesz elég ahhoz, hogy normálisan megéljünk, meg hogy előrébb lépjünk a jövőben.

Építőiparban dolgoztam, havi 300-350 között kerestem, viszont szellemileg és fizikailag is kikészített teljesen.

Már a nyáron mondtam neki, hogy váltani szeretnék nyugisabb és könnyebb melóra, mert hiába keresek jól ha nincs időm semmire mert minden nap 6-7 között érek haza.

Már akkor megvolt a vita, hogy egy "férfi ne menjen el dolgozni 160 ezerért mert az milyen már".

Mondtam neki, hogy mellette tudnék maszekolni is ha van kedvem, és ha szükség lenne a pénzre akkor pár hét maszek munkával elő tudnám teremteni.

Én végül váltottam most január 2-án, és ebből meglett a vita, majd barátnőm elhagyott.

Valahol szarul esik mert 4 év az 4 év.

Beletörődtem hogy ez lett, de könyörögni nem fogok neki.

2017. jan. 5. 15:46
1 2 3
 21/22 kolosszus22 ***** válasza:
97%

Ezek után meg pláne nem tudom mire veri magát a csaj, 8 általánossal ellötyög a benzinkúton, neki ez ok, de a pasi az meg szakadjon meg.

Még egyszer leírom, akinek fontos vagy, aki szeret, aki normális kapcsolatban van az nem így áll hozzá, abba ő is beletesz, ott ő is kiveszi a részét és megértő. Ez a nő nem téged szeret, van egy jövőképe arról h gyereke lesz és jó élete, és ehhez kell neki egy pasi aki anyagilag biztosítja a feltételeket és megcsinálja a gyereket, de ez nem kifejezetten a te személyed. Lehet itt írogatni néhány csajszinak, de akinek fontos a párja az nem így beszél, nem így áll hozzá a másikhoz ezt pontosan tudom. Mellesleg kevesebb pénzből is vállaltak már gyereket mint amit most kerestek, egyáltalán nem szörnyű a helyzet és még ráadásul terveid, céljaid is vannak kérdező, ellentétben az exbarátnőddel, aki csak a gyerekig lát el.

Egy szó mint száz, nem igazi társad ő, nem igazi partnered ebben a kapcsolatban és nem is volt az soha sztem, nincs a te igényeidre, terveidre tekintettel semmilyen szinten, innentől meg nincs miről beszélni.

29F

2017. jan. 5. 17:38
 22/22 anonim ***** válasza:
80%

Ha egy meggondolatlan lépéssel a megélhetésünket veszélyeztetné a férfi, akkor meglehet, hogy szakítóok lenne a váltás - de akkor sem a kevesebb pénz, hanem az előrelátás teljes hiánya miatt. Ha úgy váltottál, hogy nem csak kiugrottál, mert neked ez most sok, hanem utánanéztél, terveztél, ésszel és okosan választottál... Nos, akkor nem lenne szakítóok. Ha csak random kigondoltad, hogy kész, nem bírod tovább, majd lesz valami, mert úgyis lesz munka, úgyis lesz maszek... A családtervezés időszakában ezt már nem nézném el. (Itt fontosnak tartom kiemelni, hogy számít a "mikor". Én is csináltam ilyen hirtelen kiugrást, de effektíve, mikor se kutyám se macskám, megtehettem. Jelenlegi fejemmel, mikor már mi is tervezünk a jövőre, nem tenném meg.)

Viszont a sok mellékes infó alapján jelen esetben nekem úgy tűnik, hogy bizony itt a barátnőd a hunyó, hiszen ő jól elvan a saját kis világában, és elvárja, hogy te pakolj a popója alá mindent. Ez a férfi ne dolgozzon 160-ért nálam kicsit kiveri a biztosítékot, én speciel összeteszem a kezem a párom ekkora fizujáért, mert tudom, hogy lehetne rosszabb.

És őszintén, ha négy év után szimplán lelépett, akkor nem vesztettél vele túl sokat.

2017. jan. 6. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!