Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez tényleg szakító ok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg szakító ok vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és végre találtam egy olyan fiút akivel szívesen vagyok mert majdnem mindenben stimmel.

Viszont teljesen más környezetből jöttünk. Az ő családja szegényebb az én szüleim mostanra már elég jól élnek, de mi sem vagyunk kőgazdagok. Ezzel még nem is lenne probléma, de úgy veszem észre, hogy egyes nézeteire ez rányomja a bélyeget, gondolok itt pl politikai beállítottságra, amit elég gyakran hangoztat is. Nekem kicsit zavaró.

Ezenkívül folyton csak ő jön hozzám. És mindent megeszik, megiszik, ha elmegyünk valahova akkor pedig felezünk. Tehát a kapcsolatunkra én már sokkal többet költöttem, miközben ő hangoztatja a mindenben egyenlőséget kettőnk között. Az a pénz amit egy hónapra kapok nekem is csak éppen elég. Egy másik ember költségeit nem tudom én sem fedezni, hiába hiszi azt, hogy bármit megtehetek. Direkt nem kapok több pénzt, azért hogy megtanuljak spórolni. Most dolgozok is kicsit könnyebb, de ősztől két suli mellett nem fog menni. Azt hittem róla, hogy okosabb ennél, minthogy eszébe se jusson, hogy esetleg hozzon csak egy gyümölcslevet vagy valami apróságot. Vagy ha itt van és közli, hogy éhes ajánlja fel, hogy főzzünk együtt, vegyük meg közösen az alapanyagokat. Ezt sem kellene mindig csak havonta 1x2x hiszen alapból a vendégem persze, hogy megosztom vele amim van. Csak hát ha a fél hetet nálam tölti mindig akkor legalább valami ilyesmi eszébe juthatna.

A másik ami zavar a szex. Csak pár hónapja vagyunk együtt, de már egyre kevesebb alkalom van. Utóbbi egy hónapban kétszer volt szex. Nagyon vonzónak tart ez tuti, mert folyton ölelget meg puszilgat, simogat stb. De szexből neki elég kevesebb is. Én viszont ezt hosszú távon nem biztos, hogy bírni fogom.

Már készülök lelkiekben a szakításra De nagyon fog fájni, mert ennyire rendes, türelmes, tisztelettudó, művelt fiúval még sosem találkoztam.

2016. aug. 23. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:

megbeszélni megpróbáltad? :)

23F

2016. aug. 23. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
18%

"mert ennyire rendes, türelmes, tisztelettudó, művelt fiúval még sosem találkoztam."

De manapaság ez "nemkő", nem elég. Majd jön Tahó Tivadar a fekete merdzsójában és ő lesz a nyerő, mint mindig.

2016. aug. 23. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennél jobbat érdemelsz, sajnos, ezt kell mondanom. Egy férfi ne akarjon egy nőn élősködni, anyagilag pláne nem. Az sem jó jel, hogy nincs szex. Nem lehet, hogy csak egy ugródeszka vagy, és pénzesebb maca után koslat?

Türelmes, tisztelettudó, művelt.... Hmmm. Olvass francia klasszikusokat :) (Maupassanttól a Bel Ami pl, de a Vörös és fekete is érdekes sztori)

2016. aug. 23. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ezt tisztelettudonak hivod, akkor nokent nem tudom elkepzelni hogy nalad mi a tiszteletlen. Alapveto illem normakkal nincsen tisztaban a srac, nemhogy meg tisztelettudo legyen.
2016. aug. 23. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Rendes? Tisztelettudó? Konkrétan a szüleid és a te pénzeden élősködik. Cserébe kapsz puszit az arcodra, szexet nem, mert nem kíván téged. Ébredj fel, ez nem kapcsolat, ez üzlet.
2016. aug. 23. 23:52
 6/6 anonim ***** válasza:
1 hónap alatt 2 szex és fölfal mindent?Akkor inkább válassz engem.Én nem falok fel mindent és a szexet is imádom.
2016. aug. 24. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!