Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító félként megalázó újra megpróbálni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 15:48
1/5 anonim válasza:
Nem.
Lehet, hogy kicsit furán fog nézni rád, valszeg megfordul a fejében, hogy "akkor most ez mire volt jó?", de megpróbálni azért meg lehet.
Csak aztán nehogy az legyen, hogy megint meggondolod magad.
2/5 anonim válasza:
Nem. De az, hogy a kapcsolatodban létezik olyan, hogy bármi "megalázó" a másik előtt, és az, hogy ez ennyire fontos, az probléma. Szokásos őszintétlen, játszmázós, Cosmo-tippekből fenntartott kapcsolatot látok. Remélem, csak elromlott a varázsgömböm. xD
3/5 ~OnLány~ válasza:
Nem lesz az. De jól gondold meg, nehogy aztán újra megtedd, ne játssz az érzéseivel.
Mindenki megérdemel egy új esélyt, de akkor élj vele és kérj tőle elnézést, amiért fájdalmat okoztál.
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem szakítottam csak érdekelt ez a kérdés
2016. jún. 13. 16:08
5/5 anonim válasza:
Én szakítottam, megbántam, sokszor kerestem, de elküldött - jogosan a francba, hisz összetörtem a szívét - de rájöttem mit veszítettem és nem adtam fel. Együtt vagyunk, esküvőt, babát tervezünk és nagyon boldogok vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!