Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire buta? Tudom, hogy ez megalázó, de mit csináljak, hogy feledjem?
Volt egy völegénnyem majd 3 évig. Aki az utolsó hónapokban folyamatosan csalt, és talán nem egy nője volt mellettem.
Volt 1 hónapos szünetünk, tegnap ide jött, és ölelkeztem vele hasonlók. Azóta mióta nincs velem kb 2 hónap van neki egy nője akivel együtt él.
Tudom, hogy hülye vagyok, hogy beszélek vele, de ha hónapok nem voltak elég, hogy elfejtsem (úgy hogy nem is beszéltem vele) akkor mi fog segíteni?
Közben nekem is volt valamim, de nem ment, így vége lett.
Valahol úgy érzem én is fontos vagyok neki, de saját magam köpöm szembe.
Akkor most állítsd helyre az önbizalmad és szakíts vele végleg. Hidd el, utólag nagyon jó érzés lesz azt mondani neki, hogy tűnjön el az életedből, mert Te nem ezt érdemled, ennél többre tartod magad. Legyen végre tartásod !!
Nehéz megtenni, de hidd el, erőt fog adni !
Persze, hogy fontos vagy neki, mert megteheti melletted,amit akar!
Ha a sarkadra állnál és nem állnál vele szóba,akkor biztosan másképpen viselkedne õ is veled szemben.
Végül is miért akarsz harcolni ? Azért az emberért, aki folyamatosan megaláz ? Érte aztán egy szalmaszálat nem érdemes keresztbe tenned ! Hogyan tudnál megbízni benne ezek után ? Tisztelnéd, becsülnéd, felnéznél rá ? Ezek után szerintem ez képtelenség, hiszen Téged is megaláz és a jelenlegi nőjét is.
Ilyen "kapcsolatba" gyereket vállalni a legnagyobb felelőtlenség !!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!