Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire buta? Tudom, hogy ez megalázó, de mit csináljak, hogy feledjem?
Volt egy völegénnyem majd 3 évig. Aki az utolsó hónapokban folyamatosan csalt, és talán nem egy nője volt mellettem.
Volt 1 hónapos szünetünk, tegnap ide jött, és ölelkeztem vele hasonlók. Azóta mióta nincs velem kb 2 hónap van neki egy nője akivel együtt él.
Tudom, hogy hülye vagyok, hogy beszélek vele, de ha hónapok nem voltak elég, hogy elfejtsem (úgy hogy nem is beszéltem vele) akkor mi fog segíteni?
Közben nekem is volt valamim, de nem ment, így vége lett.
Valahol úgy érzem én is fontos vagyok neki, de saját magam köpöm szembe.
"ráébresztettek hogy 3 évet amiért harcoltam ne hagyjam..."
Ne keverd össze a szerelmet a megszokással. Nem biztos, hogy a régi a jó, és az újtól félni kell. Leélheted az egész életedet hazugságban és kétségek között, te tudod. De szerintem nem te lennél az első, aki rájött, hogy zsákutcába tart.
Te most végig gondoltad már, hogy miről beszélsz ?
Az nem lehet, hogy ennyire ne legyen tartásod !!!
"teljesen őszintén ő a gyermeke Anyjának képzel el, semmi másnak"
Gondolom ezt ő mondta. És mit mondanak a tettei?
Ne haragudj, de meg kell erősítsem, amit fent írtál. Buta vagy. Elvakítanak az érzelmeid.
Ha a gyereke anyját látná benned, nem egy másik nővel lenne. Neki valószínűleg ugyanúgy állítja, hogy gyereket szeretne tőle.
Valahol , mint ember biztos fontos vagy neki, de nem mint NŐ, mint a gyereke anyja vagy a szerelme!!!
És ez biztos. Én is jóban vagyok a volt párommal, bármit kérne tőlem, segítenék neki.
De ezt nem szabad félreérteni.
Az, hogy nem találtad meg rögtön a számodra megfelelő új partnert, nem azt jelenti, hogy ilyen nincs!
Tulajdonképpen ettől a helyzettől majdnem, hogy csak jobbat találhatsz magadnak!
"Szerintem teljesen őszintén ő a gyermeke anyjának képzel el, semmi másnak..."
Ez nem hangzik valami jól. Ezek szerint nem szerelmes beléd, nem akar a társad lenni, nem akar semmit tőled, csak hogy megszüld és neveld a gyerekét.
Amit mondott, nagyon gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!