Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki még utoljára? Van értelme megpróbálni még egyszer?
Röviden annyi a történet,hogy két hete szakított velem a barátom,mert hogy nem szerelmes. 4 hónapja voltunk együtt. Utána kiderült,hogy a szakítás oka az volt,hogy talált magának egy másik csajt,mert mi sajnos távkapcsolatban voltunk az a csaj meg ugye ott volt neki közel.1 hét után azt a csajt is dobta,ezért valahol abba reménykedek hogy egy kicsit hiányzok neki. Mondták már nekem egy páran hogy ha így lenne akkor keresne,de én ebben nem vagyok teljesen biztos,mert ő ehhez túl büszke..nem ismerné be hogy tévedett,meg még régebben megmondta h soha nem fog senki után futni és eddig se tette.
Egyébként amikor tudtunk találkozni akkor mindig nagyon jól éreztük magunkat együtt,minden tökéletes volt..Én szerelmes is vagyok,ő meg mindig mondta h csak néha érzi,de attól szeret.Úgy gondolom hogy a távolság az oka hogy nem tudott teljesen szerelmes lenni,mert messziről én se mindig éreztem.A távolság kérdés pár hónap múlva megoldódna,ezért én úgy gondoltam (és eddig ő is) hogy érdemes kitartanunk egymás mellett,mert ebből egy tökéletes kapcsolat lehetett volna.
Szerintetek írjak neki még utoljára a facebookon? Gáz lenne? A szakítás óta nem beszéltünk,de elég szépen váltunk el,veszekedés nem volt.Amikor elbúcsúztunk akkor sírtunk mindketten,ezért gondolom hogy esetleg szerethet még.De megalázkodni nem akarok. :(
20/L , ő pedig 21/F
És ha abban a pár hónapban megint lenne egy új?
Megalázod magad és pár hónap múlva megbánod.
Ennyire nincs benned tartás hogy ezek után vissuamennél hozzá miközben nem is szeret?
Mi baja a mai fiataloknak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!