Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakító ok? Össze vagyok zavarodva? (21/L)
Lényeg az, hogy van egy "barátom" akivel hogy így mondjam "összejárunk". Több ez mint szexkapcsolat, nagyon szenvedélyes a viszonyunk , szeret-nem szeretet játszunk viszont, hogy ne lenne meg a szikra azt nem mondhatjuk. A srác nagyon szerethető értelmes és érzékeny, de bizonyos okokból nem jött össze a kapcsolat nálunk és talán sosem fog. Kérdeztem barátnőimet az esetről, hogy szerintük mit kéne csinálnom és hát 1-1. Nemtudom, hogy reagáljak az alábbi szitura. Szerintetek?
Az történt, hogy pár napja nála voltam a lakásán. Ő amúgy nagyon szeret engem, féltékenykedni elég gyakran szokott. Nem haragszom rá emiatt mert sok más tulajdonságával feledteti ezeket az apró hibáit, de tényleg nagyon féltékeny tud lenni. Nekem alakulóban van egy kapcsolat szerűség, de még az elején vagyunk és nem vagyok biztos magamban sem, hogy ebből lesz valami. A "barátom" mostanában egyre többet hangoztatja, hogy ő meg szeretne állapodni mellettem és nem nézi jó szemmel ezt a dolgot. Meséltem is neki és picit összekaptunk, nagyon nagyképű volt önelégülten beszélt magáról a másik fiút meg csak oltotta én meg azért is beszólogattam neki, hogy nem vagy te olyan nagy szám :) Összejövök vele és elfelejtelek :) Tudom szemétség de nem szeretem ha ilyen.
És ebből eléggé nagy vita lett, mondtam neki hogy nem vagyok az övé és mostantól egy ujjal sem érhet hozzám. Ő ezt nem viselte túl jól én meg mérgembe mondtam, hogy már lefeküdtem a másik sráccal és mennyivel jobb volt mint vele, sokkal nagyobb neki stb. De tényleg csak a pillanatnyi hülyeségem. Ő erre megragadta az arcomat megcsókolt, én ellöktem erre levert egy pofont és konkrétan pankrációs mozdulattal lendületből rávágott az asztalra. Még egy "Uhhh" is kijött belőlem akkorát estem a hátamra és a fejemet is bevertem. Most nem részletezem mint valami lányregényben hogy mi történt, két mozdulattal letépett rólam mindent és megcsinált de nagyon. Nem leszek álszent, hogy nem élveztem, életem legjobb menete volt. Utána ott is aludtam nála.
Másnap viszont nagyon fájt a fejem és zúzódásnyomok voltak a karomon meg még máshol is ahol nagyon szorított, ilyen erőszakos sosem volt még. Már tinikoromba volt egyszer agyrázkódásom megint erre gyanakodtam, el is mentem orvoshoz és tényleg lett egy kis enyhe agyrázkódásom de már jobban vagyok nincs semmi baj. Persze az orvos nagyon sandán nézett és kérdezgetett, hogy mi történt az nagyon ciki volt.
Picit ambivalens érzéseim vannak most, hogy ő akkor megvert engem? Vagy bántott vagy most mi? Nem tudom elképzelni hogyha én ott akkor nem akarom akkor az őt érdekelte volna és ez megijeszt. Egyébként nem erőszakos de tényleg nagyon szenvedélyes hát erre nincs jobb szó. Furcsán érzem magam, vágyom rá de félek is. Szakítanom kellene?
Előttem már leírták a lényeget. Annyit még megsúgnék neked, hogy ez nem egy iszonyatosan lángoló szenvedélytől fűtött szexuális együttlét volt, ahogyan te azt elképzeled.
Ez, aranyom, egy helyrerakó, birtokviszonyt tisztázó, "tudd, hogy hol a helyed"- megb.@szás volt. De te ezt úgysem érted...
Ha nem hagyod ott, vége az önálló életednek, ha nem most, majd évek múlva... búcsúzz el magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!