Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat és egyáltalán nem bánom. Vajon jól döntök majd? 20/l
Szerintetek igaz a mondás, hogy az emberekről az árul el a legtöbbet ahogy bajban viselkednek veled? Egy éve vagyok együtt majdnem a mostani barátommal, az elején nagyon nagy szerelem volt én teljesen oda voltam érte. Mostanában kezdek rájönni, talán mégsem olyan személy ő amilyennek az elején gondoltam őt. Nagyon jól néz ki, izmos és jóképű minden lány álma lehetne, engem is elvarázsolt. Az utóbbi hónapokban már éreztem, hogy nem igazán becsül meg engem, nem tartom kizártnak azt sem hogy félrejárt, de erre semmi bizonyítékom nincsen.
Amikor összejöttünk "választhattam" két fiú közül, a barátom és egy másik srác között őrlődtem. Ő külsőleg nem tetszett annyira, és kicsit túlságosan is sokat lelkiztünk, bevallotta nekem az érzéseit de neki még volt egy félig befejezetlen kapcsolata ami picit bezavart és végülis a mostani barátom csábított el. Sok ideig nem beszéltünk mert nagyon haragudott rám, de novemberben történt egy családi tragédia, elvesztettem az egyik közeli hozzátartozómat és nagyon mélyre kerültem lelkileg. Amikor megtudta ez a srác, hogy mi történt találkozni akart velem mindenképpen mert tudta milyen fontos volt nekem az illető. Rengeteget voltam nála akkoriban de nem történt semmi köztünk -már ha azt a gondoskodást és lelki támogatást amit akkor tőle kaptam semminek lehet nevezni- csak vigasztalt, ápolgatott és beszéltetett, hogy túl legyek ezen a nehéz időszakon. Annyit még senki előtt nem sírtam soha. Neki köszönhetem, hogy sikerült hamar túllendülnöm rajta mivel akkoriban a páromat nagyon keveset láttam. Folyton rossz kedvem volt, nem tudtam másról sem beszélni csak a szerettemről akit elvesztettem és ez neki nem tetszett. Nem tetszett, hogy nincs szex, számon is kérte rajtam, az sem tetszett neki, hogy mindig lehúzom a hangulatát. Szerintem megcsalt akkoriban de ezt már nem tudom kideríteni. Amikor megtudta, hogy a másik fiúval "találkozgatok" elment hozzá és összeverekedett vele, undorító módon két másik haverjával elintézték de nagyon. Akkor szét is mentünk egy időre és megint egyedül maradtam, de aztán visszahízelegte magát a párom és a másik fiú pedig... megint megbocsájtott nekem. Decemberben volt egy kisebb női jellegű problémám ami miatt 1-2 napra kórházba is kerültem de semmi komoly. Egy embert vártam igazán, hogy meglátogasson, ő nem jött be de valaki akitől nem vártam el, hogy még az életben hozzám szóljon megtette helyette. Tippeljetek ki volt az.
Már akkor tudtam, hogy 1 éve rosszul döntöttem és nem is volt kétséges számomra, hogy kihez vonzódom igazán és kibe szerettem bele. Próbáltam átgondolni azóta is, mivel a párom mostanában nagyon rendes velem és kicsit olyan minden mint régen, nem tudtam mihez kezdjek.
Pár napja találkoztam a másik fiúval sétálgattunk beszélgettünk a városba. Ő a közelembe lakik (a szüleimnél élek) ezért az ő lakása esik útba előbb ahogy hazakísér és megkérdezte, hogy feljövök-e hozzá kicsit beszélgetni meg felmelegedni, de most azért ne veressem meg. Igent mondtam természetesen, a beszélgetésből pedig romantikázás lett majd ölelkezés, abból csók lett, amiből pedig egy fantasztikus éjszaka. Csodálatos emlék, ha rá gondolok elönti a szívemet a boldogság, sírni tudnék sosem voltam még olyan boldog mint akkor és úgy érzem szerelmes vagyok.
Azért van lelkiismeret furdalásom mert nem bánom amit tettem, nem bántam meg és ha visszarepülnék az időbe sem tennék másképpen. A barátomnak nem mondtam el, nem is érdekelte hol voltam mivel ő hétvégenként a "haveroké". Viszont félek neki elmondani, mert eléggé hirtelen haragú és nem akarom hogy bármi történjen a másik fiúval esetleg megismétlődjön ami a múltkor vagy még rosszabb. Úgy érzem már nem tudok tovább ebben a kapcsolatban maradni, és nem bírnék meglenni a szerelmem nélkül sem. Tudom, hogy megvetés tárgya leszek de úgy érzem jól döntöttem, talán ha nem történik meg közöttünk sosem tudtam volna annyi erőt gyűjteni, hogy eldöntsem a szakítást. Érezni, hogy valaki ennyire szeret... Felfoghatatlan. Vajon velem van a baj, hogy nem érzek bűntudatod, nem hiányzik a régi kapcsolat meg úgy az egész ember akibe régen beleszerettem? Meg merjem-e lépni tényleg vagy maradjak a biztosnál ami már nem tesz annyira boldoggá? Félek a jövőtől, hogy mi fog történni. 20/L
Undorító dolog a megcsalás,de itt megértem miért kellett más. Azonban te voltál a hülye. Előbb is tudhattad volna. És vissza se kellett volna fogadni.
Szakíts. De ne mondd el a srácot,az ő érdekében.
A barátod nem az a fajta,akinek ez lelkileg szar lenne,hogy nem tudta,egyszerűen csak megveretné.
Hűű baz+ A kislány micsoda nagy port kavart :D
Én csak csodálkozok a válaszokon egyébként. Buta liba, ostoba rbanc, nem való kapcsolatba stb. MIVAN?
Bazeg 1000x értelmesebben ír mint ti kedves kommentelők és mellesleg 1000x értelmesebb dolgokat is ír mint Ti! De a hülyék mindig többen vannak ez már csak így működik. Hát ha valamikor jogos a megcsalás érted akkor az most van. Ti tényleg ennyire begyöpösödött kiégett nőgyűlölők vagytok??? Akkor dugjatok palikkal ha ennyire utáljátok a nőket.
Kérdező ne is figyelj oda rájuk, fecsegjenek össze vissza amit akarnak nem számít. Te is tudod belül mivel nincs lelkiismeretfurdalásod, hogy amit tettél nem helytelen. Nem helytelen mert a párod megérdemelte. És még lehet meg is csalt. A sok gyökér azt sem érti Te miért nem szakítottál. Máskor azért oltanak szénné egy nőt mert "A kapcsolatot meg kell javítani nyenyenye, nálatok ha elromlik a mosógép kidobjátok vagy megjavítjátok mi??ha?ha?ha????? R_BANC"
Ugyan ez megy ott is :D Ide annyira hihetetlenül szörnyű emberek járnak, de ne aggódj a szemedbe egyikük sem merné már mondani a véleményét. NEM vagy lotyó, te egy nagyon értelmes lány vagy ez látszik az írásodból is és látszik, hogy érzelmileg is intelligens vagy ami EZEKRŐL ITT a legkevésbé sem mondható el! Kitartottál mellette, ez becsülendő de mostmár ideje véget vetni ennek, és ahogy már írta itt egy normális fazon, legyél boldog a másik sráccal. Megérdemled, és ő is megérdemli, hogy végre veled lehessen. Nekem olyan fiúnak tűnik aki sosem hagy majd el téged a bajban. Csak aztán te is ilyen legyél majd vele. De szerintem ilyen leszel, én bízok benne! Sok boldogságot nektek tényleg szívből kívánom, hogy jöjjön össze a dolog!
Ja és ne mond meg a még most pasidnak, hogy keféltél egy másikkal. De komolyan ne! Csak szakíts vele és kész. De ha megint pattog hívj engem és segítek verekedni :D
Amúgy kérdező, jobban jársz ha nem írsz ki ilyen kérdéseket erre az oldalra mert ezek a boldogtalan nőgyűlölők darabokra szednek, pusztán már azért is ha leírod hogy 20/L.
Ismertem lányokat akik 17-19 évesen már tizenakárhány fiúval feküdtek le, a barátjukat csalták és gerinctelen módon tagadták is a végsőkig. A r_banc itt kezdődik. A gép előtt ülve könnyű ítélkezni, meg szitkozódni, ha ez könnyít a lelketeken az a ti szégyenetek.
Kérdező, egyik reakciódból emelnék ki:
"A párom nem becsül és nem szeret és már hónapok óta próbálkozok és gondolkozok hátha lesz valami javulás, vagy csak rájövök az okára miért nem. Egy éve vagyok vele együtt nem tudom egyik napról a másikra kidobni és otthagyni ez nekem nem megy."
Pontosan ez veled a probléma, mert igenis mennie kell, meg kell erőltetned magad. A baj az, hogy kapcsolatfüggő vagy, magától semmi nem fog megjavulni, erre kár várni. Szakítanod kellett volna és igen, akkor is ha tudod, hogy lehet egy darabig egyedül maradsz, a gond ott van, hogy ehhez nincs benned elég erő, rettegsz az egyedülléttől. Én nem mondom, hogy egy r**anc vagy és alapvetően látszik a leírásodból, hogy van lelkiismereted, de ezen nagyon dolgoznod kellene. Az ilyen típusok mindig belekeverednek megcsalásokba pont amiatt, mert gyengék ahhoz, hogy kiszálljanak a szar kapcsolatukból, de mivel szenvednek tőle és boldogtalanok, így egy megértő férfi karjaiban kötnek ki és mindig csak akkor tudnak váltani amikor már biztos a másik pali a háttérben. Ezen gondolkodj el, mert ez senkinek nem jó, neked sem. Egy érett, határozott, önmagával tisztában levő nő nem így viselkedik.
Mondjuk még csak 20 éves vagy, benőhet a fejed lágya.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!