Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsaltam a barátomat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat és egyáltalán nem bánom. Vajon jól döntök majd? 20/l

Figyelt kérdés

Szerintetek igaz a mondás, hogy az emberekről az árul el a legtöbbet ahogy bajban viselkednek veled? Egy éve vagyok együtt majdnem a mostani barátommal, az elején nagyon nagy szerelem volt én teljesen oda voltam érte. Mostanában kezdek rájönni, talán mégsem olyan személy ő amilyennek az elején gondoltam őt. Nagyon jól néz ki, izmos és jóképű minden lány álma lehetne, engem is elvarázsolt. Az utóbbi hónapokban már éreztem, hogy nem igazán becsül meg engem, nem tartom kizártnak azt sem hogy félrejárt, de erre semmi bizonyítékom nincsen.

Amikor összejöttünk "választhattam" két fiú közül, a barátom és egy másik srác között őrlődtem. Ő külsőleg nem tetszett annyira, és kicsit túlságosan is sokat lelkiztünk, bevallotta nekem az érzéseit de neki még volt egy félig befejezetlen kapcsolata ami picit bezavart és végülis a mostani barátom csábított el. Sok ideig nem beszéltünk mert nagyon haragudott rám, de novemberben történt egy családi tragédia, elvesztettem az egyik közeli hozzátartozómat és nagyon mélyre kerültem lelkileg. Amikor megtudta ez a srác, hogy mi történt találkozni akart velem mindenképpen mert tudta milyen fontos volt nekem az illető. Rengeteget voltam nála akkoriban de nem történt semmi köztünk -már ha azt a gondoskodást és lelki támogatást amit akkor tőle kaptam semminek lehet nevezni- csak vigasztalt, ápolgatott és beszéltetett, hogy túl legyek ezen a nehéz időszakon. Annyit még senki előtt nem sírtam soha. Neki köszönhetem, hogy sikerült hamar túllendülnöm rajta mivel akkoriban a páromat nagyon keveset láttam. Folyton rossz kedvem volt, nem tudtam másról sem beszélni csak a szerettemről akit elvesztettem és ez neki nem tetszett. Nem tetszett, hogy nincs szex, számon is kérte rajtam, az sem tetszett neki, hogy mindig lehúzom a hangulatát. Szerintem megcsalt akkoriban de ezt már nem tudom kideríteni. Amikor megtudta, hogy a másik fiúval "találkozgatok" elment hozzá és összeverekedett vele, undorító módon két másik haverjával elintézték de nagyon. Akkor szét is mentünk egy időre és megint egyedül maradtam, de aztán visszahízelegte magát a párom és a másik fiú pedig... megint megbocsájtott nekem. Decemberben volt egy kisebb női jellegű problémám ami miatt 1-2 napra kórházba is kerültem de semmi komoly. Egy embert vártam igazán, hogy meglátogasson, ő nem jött be de valaki akitől nem vártam el, hogy még az életben hozzám szóljon megtette helyette. Tippeljetek ki volt az.

Már akkor tudtam, hogy 1 éve rosszul döntöttem és nem is volt kétséges számomra, hogy kihez vonzódom igazán és kibe szerettem bele. Próbáltam átgondolni azóta is, mivel a párom mostanában nagyon rendes velem és kicsit olyan minden mint régen, nem tudtam mihez kezdjek.

Pár napja találkoztam a másik fiúval sétálgattunk beszélgettünk a városba. Ő a közelembe lakik (a szüleimnél élek) ezért az ő lakása esik útba előbb ahogy hazakísér és megkérdezte, hogy feljövök-e hozzá kicsit beszélgetni meg felmelegedni, de most azért ne veressem meg. Igent mondtam természetesen, a beszélgetésből pedig romantikázás lett majd ölelkezés, abból csók lett, amiből pedig egy fantasztikus éjszaka. Csodálatos emlék, ha rá gondolok elönti a szívemet a boldogság, sírni tudnék sosem voltam még olyan boldog mint akkor és úgy érzem szerelmes vagyok.

Azért van lelkiismeret furdalásom mert nem bánom amit tettem, nem bántam meg és ha visszarepülnék az időbe sem tennék másképpen. A barátomnak nem mondtam el, nem is érdekelte hol voltam mivel ő hétvégenként a "haveroké". Viszont félek neki elmondani, mert eléggé hirtelen haragú és nem akarom hogy bármi történjen a másik fiúval esetleg megismétlődjön ami a múltkor vagy még rosszabb. Úgy érzem már nem tudok tovább ebben a kapcsolatban maradni, és nem bírnék meglenni a szerelmem nélkül sem. Tudom, hogy megvetés tárgya leszek de úgy érzem jól döntöttem, talán ha nem történik meg közöttünk sosem tudtam volna annyi erőt gyűjteni, hogy eldöntsem a szakítást. Érezni, hogy valaki ennyire szeret... Felfoghatatlan. Vajon velem van a baj, hogy nem érzek bűntudatod, nem hiányzik a régi kapcsolat meg úgy az egész ember akibe régen beleszerettem? Meg merjem-e lépni tényleg vagy maradjak a biztosnál ami már nem tesz annyira boldoggá? Félek a jövőtől, hogy mi fog történni. 20/L

2017. jan. 27. 18:37
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Egy árva szóval nem írtam, hogy félre LEHET kefélni!! Sőt azt írtam, hogy szakítani akarok és fogok emiatt. Ne forgasd ki a szavaimat. És ha te olyan igazi férfi akarsz lenni akinek annyira komoly elvei és elvárásai vannak a nőktől ahogy azt itt írod akkor akár bocsánatot is kérhetnél tőlem ahogy illik, hogy így beszéltél velem. Amikor én egy rossz szót nem szóltam rád.
2017. jan. 27. 20:01
 22/52 anonim ***** válasza:
18%
Előbb te kérj bocsánatot a pasidtól, mert félrementél, ne te akarj lenni az erkölcscsősz, mert nem áll jól. Állj a pasid elé és mesélj el neki mindent mi történt. Vagy az nem megy? :)
2017. jan. 27. 20:02
 23/52 anonim ***** válasza:
18%
Ja, arról meg nem tehetek, hogy fáj az igazság. :( Talán elgondolkodhatnál, ha ennyire megsértődsz. :)
2017. jan. 27. 20:03
 24/52 anonim ***** válasza:
53%

Hagyjátok, emberek. Egy ribi sosem fogja észrevenni magáról, hogy egy ribi. Felesleges neki elmagyarázni.

Nem értem, miért kellenek az ilyen gerinctelen lotyók minden fiúnak, inkább futnak a pipi után, még akkor is, ha ilyen utolsó nulla személyisége van, semhogy ehy rendes lány kelljen nekik

2017. jan. 27. 20:04
 25/52 anonim ***** válasza:
15%

Halló, kívánságműsor? Küldeném a kérdezőnek a kedvenc nótám: Aljas Kúszóbab - Bocsánat hogy megcsaltál.

Bocsánat, hogy megcsaltál,

Hogy teljesen hű voltál,

Hogy őszintén hazudtál,

És végül itthagytál.

https://www.youtube.com/watch?v=p7CwWzYyPsc

2017. jan. 27. 20:06
 26/52 A kérdező kommentje:

Inkább hagyjuk. Már bánom, hogy egyáltalán kiírtam a kérdést, hogy is gondolhattam hogy majd valaki megpróbálja esetleg beleképzelni magát a helyembe vagy picit toleráns lenni és nézni az összképet, nem csak azt, hogy megcsalta a barátját? Akkor ez egy r_banc és kész.

Mégis mikor kellett volna szakítanom? Ez nem így működik ez nem egyik napról a másikra alakul ki, nekem ez már több hét őrlődés eredménye. Amikor felmentem a fiúhoz az pedig csak a döntés megszületése volt, a pont az i-re. És nem vagyok erkölcscsősz de nem érdemlem meg amit itt kapok. Én nem akartam ártani senkinek és nem is ártottam direkt. A párom nem becsül és nem szeret és már hónapok óta próbálkozok és gondolkozok hátha lesz valami javulás, vagy csak rájövök az okára miért nem. Egy éve vagyok vele együtt nem tudom egyik napról a másikra kidobni és otthagyni ez nekem nem megy. Nem vagyok r_banc egyszerűen nem szolgáltam rá erre! Eddig életembe csak két fiúval voltam az első szerelmemmel és a mostani barátommal. Vagyis mostmár 3-mal. Sosem volt egyéjszakás kalandom és nem csaltam meg senkit még soha ezelőtt, akinek odaadtam magam azokba mindegyikbe szerelmes voltam és ez most sem volt másképp.

Látom 81%-os nagyon a begyedben vagyok, de ne aggódj oda fogok állni a barátom elé és elmondani neki, hogy vége. És te vajon bocsánatot fogsz kérni tőlem valaha? Azért, hogy szándékosan gonoszkodtál velem pedig semmit nem ártottam neked és direkt olyanokat írtál, hogy nekem még rosszabbul essen? Büszkék vagytok magatokra, hogy megríkattok egy lányt akinek így is elég nehéz dolga van és rengeteg mindentől fél mert nem tudja mi vár majd rá? Vagy kitől kap majd egy nagy pofont? Pedig semmibe sem került volna toleránsan vagy kedvesen hozzáállni, én nem ártottam egyikőtöknek sem, hogy így beszéljetek velem, úgy hogy nem ismertek egyáltalán. Még soha nem r_bancozott le senki eddig életembe úgyhogy köszönöm szépen nektek, hogy ma legalább ennyiszer megkaptam ezt a jelzőt vagy az utalást rá, hogy olcsó semmit nem érő rongy vagyok. Kár volt egyáltalán kiírnom a kérdést. Jó éjszakát nektek.

2017. jan. 27. 20:31
 27/52 anonim ***** válasza:
87%
"...akinek így is elég nehéz dolga van és rengeteg mindentől fél mert nem tudja mi vár majd rá? Vagy kitől kap majd egy nagy pofont?" Akinek félnivalója lesz, az szerintem a másik fiú..egyszer már ellátta a baját a mostani fiúd, mit gondolsz, ha elmondod hogy szakítasz vele a másik fiú miatt (akit már egyszer megvert), most annyiban fogja hagyni? Erre azért gondolhatnál,mielőtt színt vallasz..
2017. jan. 27. 20:38
 28/52 anonim ***** válasza:
40%
Egy éve vagytok együtt de hónapok!!!! óta nem szeret... Nonszensz. De nem baj sírj csak az önsajnáltatás megy úgyis. Gyorsan keresd fel a másik srácot úgyis akkor mész hozzá ha bajod van csak annak a szerencsétlennek meg az a hobbija hogy téged vigasztal mint lelki szemetesláda.
2017. jan. 27. 20:49
 29/52 anonim ***** válasza:
58%
Megcsaltad, szóval ezek után milyen biztos dolog van a pároddal? Örült neki? Akkor maradj vele!!
2017. jan. 27. 20:53
 30/52 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, neked még nem való kapcsolat. Egy 12-13 éves szintjén vagy, és látszólag fel sem fogod miről pofáztunk 3 oldalon keresztül. Tegyél egy szívességet a világnak, és amíg be nem nő a fejed lágya, ne pasizz!
2017. jan. 27. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!