Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év és eljegyzés után most vége . Mit tegyek? Mit kezdjek az életemmel?
Helyzet a következő. 21 éves srác vagyok, a (volt) barátnőmmel több, mint 5 évig voltunk együtt. Idén márciusban el is jegyeztem.Nekem ő jelentette ... meg most is ő jelent mindent, egyszerűen nem tudom felfogni hogy most csak így vége. Pont egy hete történt az, hogy felhívott magához (kb. 30 kilométerre lakunk egymástól), mert személyesen akarta velem közölni amit akart. De már tudtam mire számítsak, mert mondta, hogy pakoljam össze a cuccait. Már a költözést terveztük ..
Szóval. Mostanában sokat veszekedtünk, főleg miattam. Azért miattam, mert ha bármi gondom, bajom volt, stresszes voltam, azt csak neki tudtam elmondani és nem mndig a legjobb formában. Persze, a kapcsolatban 2 ember van, nem csak miattam voltak problémák, de a szakítás azon alapult, hogy úgy érzem, számomra természetessé vált az, hogy "van" és nem becsültem meg eléggé.
Úgy fogalmazott, hogy ő már belefáradt ebbe, nem bírja tovább. Én azt mondtam erre, hogy egyetértek vele és tiszta szívemből sajnálom. Tudom, hogy már döntött és több esélyt nem kaphatok, de ez szerintem akkor is rossz és elhamarkodott döntés, én nem hiszem hogy mindent amiért küzdöttünk el kellene dobnunk egymástól.
Végülis, néhány napos beszélgetés után ki tudtam azt harcolni, hogy pár hét múlva, ha átgondoltuk mindketten a dolgokat és mindketten kipihentük egymást, akkor visszatérjünk a témára. Azóta is néha-néha írunk egymásnak face-en, szóval még ez a dolog tartja bennem a reményt. Meg talán ez a dolog akadályozza meg a lelki összezuhanást...
Nem tudom most éppen mit kezdjek az életemmel. És hogy mit kezdjek majd vele, ha pár hét múlva azt mondja, hogy elejtsem el őt, mert túl sok esélyt játszottam el. Mit tudtok tanácsolni, ti, akk már voltatok hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!