Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi esély van, hogy újrakez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van, hogy újrakezdjem az exemmel? Van itt olyan, aki újrakezdte? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

25 évesek vagyunk mindketten, 2 évig voltunk együtt, nagyon sok gyötrelem volt a kapcsolatunkban, sokat vitáztunk, de imádtuk egymást, kiálltunk egymás mellett.

Fél éve el kellett őt engednem, mert mélypontra jutott a kapcsolatunk és úgy éreztem, hogy jó esély van rá, hogy másnál keresi majd a boldogságát (értsd: Tinder)

A szakítást csak kimondtam, de sosem beszéltük meg, nagyon rosszban váltunk el, kígyót-békát kiabálva, ő nem is gondolta az elején, hogy most tényleg szakítottunk. Neki egy hónapra rá lett barátnője, de később megkeresett engem is, hogy van-e már valakim, és letagadta, hogy neki lenne bárki, és azt mondta, hogy még keresgéli az igazit. Ezután gyakrabban beszéltgettünk, de rólunk nem esett szó, és amikor kis idő után felhoztam, hogy szeretném megbeszélni, akkor nagyon dühös lett, mondta, hogy hallgatja mit szeretnék mondani, de értsem meg, hogy neki barátnője van.

Ezen a ponton megint összevesztünk, mert mondtam, hogy nekem szükségem lenne arra, hogy megbeszéljük, ahhoz hogy méltóképp el tudjam engedni, ő pedig nagyon ellenséges volt velem, így megkértem, hogy többé akkor ne keressen soha semmivel. Erre fogta és letörölte a közös posztjainkat, meg engem is.

Nekem viszont nagyon hiányzik, úgy érzem, hogy mégiscsak ő az igazi, szeretném megpróbálni vele mégegyszer. Érzem, hogy belül ő is vívódik, de nem vagyok biztos abban, hogy a biztos lábakon álló kapcsolatát feldobná azért, hogy csak egy napra is újra boldog lehessen velem. (Ő nem tud egyedül lenni, kapcsolat nélkül.)

Kérlek ne mondjátok azt, hogy felejtsem el, mert nem akarom. Van valakinek valami pozitív hozzászólása, amivel kicsit tudna biztatni, hogy akár sikerülhet is?

Jött már más is össze az exével? Mi lett belőle?

2016. nov. 23. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem egyforma minden helyzet. A barátnőmmel anno szakítottam, mert azt éreztem, hogy megszokásból vagyunk együtt. Visszakönyörögte magát egy idő után. Aztán lebukott a dolgaival és végleg vége lett.
2016. nov. 23. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kapcsolatnak szakítás a vége, akkor azt nem érdemes újra kezdeni. Saját tapasztalat. 2 év után szakítottunk. Egy év múlva új esélyt adtunk magunknak. Hullámvölgyes 2 év következett - sokszor veszekedtünk olyan dolgok miatt, amik az első szakításhoz vezettek és egymást hibáztattuk a történtek miatt. Szakítottunk és már nem adnék második esélyt a szakítás után senkinek. Ami nem működik, kár erőltetni.
2016. nov. 23. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!