Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély? Vissza kapom azt az embert akit megszerettem, vagy lássam be, hogy vége?
Ezt neked kell tudnod eldönteni. De!
Én azt mondom, hogy ha Ő ennyire könnyen túllépett a kapcsolatotokon és összejött egy olyan lánnyal aki ráadásul a múltban még rosszul is bánt Veled, azt kell hogy mondjam, nem érdemel meg Téged :)
Nem gondolnám, hogy várnod kellene addig amíg Ő "észhez" tér, én azt mondom lépj túl rajta és legyél nyitott.
Bocsánat, az előző vagyok, apró elírás mégis hülyén jönne le.
Ezt neked kell tudnod eldönteni. De!
Én azt mondom, hogy ha Ő ennyire könnyen túllépett a kapcsolatotokon és összejött egy olyan lánnyal aki ráadásul a múltban még rosszul is bánt vele, azt kell hogy mondjam, nem érdemel meg Téged :)
Nem gondolnám, hogy várnod kellene addig amíg Ő "észhez" tér, én azt mondom lépj túl rajta és legyél nyitott.
Ő belemenekült egy újabb kapcsolatba. Ha veled volt 1 évet és igazi volt a szerelmetek, kizárt dolog hogy most meg azt a lányt szeresse. Szerintem legalábbis.
Saját tapasztalat: Egy rövidke kis kapcsolatom volt, talán annak sem lehet nevezni, de különleges volt... Eltelt 1,5 hónap és nem tudok más lányra ránézni. Ti meg 1 évet voltatok együtt.
Várj egy kicsit, ha szereted, ennyit talán megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!